dinsdag 9 juli 2019

Laatste loodjes tot de vakantie

Sommige regio's zijn al lekker aan het genieten van de vakantie, maar hier hebben we nog 2 weken school. Het zijn echt de laatste loodjes, en in die laatste weken worden er altijd een hoop dingen georganiseerd, zoals juffendag, een dagje meekijken bij de juf/meester van volgend jaar enzovoort. Dit maakt het een hectische en vermoeiende periode.

Extra hectisch is het dit jaar voor ons,omdat Sander morgen een kleine operatie moet ondergaan en ik zelf ook nog eens middenin een sollicitatie-procedure zit. Dan merk je eigenlijk pas hoe weinig ruimte er in de dag zit zo naar het einde van het schooljaar.

Ik kan dan ook echt wel zeggen dat wij alledrie enorm aan vakantie toe zijn, ik ben de dagen nu ook echt aan het aftellen om even wat meer rust in de tent te hebben. En hoe zit dat bij jullie?

5 opmerkingen:

 1. Sterkte voor Sander en succes met je sollicitatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gepensioneerd hé, dan heb je daar geen last van😉😉
  Sterkte voor Sander en voor jou veel succes met je sollicitatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeker wanneer er inderdaad nog zoveel dingen worden georganiseerd. Heel veel succes met de operatie van Sander en je sollicitatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier ook mega druk idd.. man morgen ook kleine ingreep (sterilisatie). jongste heeft 7juni zn arm gebroken dus ook de nodige extra afspraken (controles, fysio en weer een operatie om de pennen eruit te halen dus een dagje ziekenhuis ) hij heeft ook nog wekelijks logopede. dan is hij ook nog de 17e jarig.. die dag ook maar zn kinderfeestje (watn wanneer anders? vandaag had zn beste vreindinnetje al haar feestje.. zaterdag hebben we 2 verjaardagen (apeldoorn en biddinghuizen. best een eind reizen ) jongste maandag een high lemonade (ook ff bij helpen zelfs..) woensdag de oudste een picknick en de jongste trakteren (en dus zn feestje en echt jarig dus ook opa, oma, tante en oom die hier vlakbij wonen komen die dag. 18e laatste schooldag. 20e zijn verjaardag vieren. 21e zn nichtje die 4 wordt.. 22 dus operatie dag... (en dag dinsdag logopedie, donderdag fysio.. ehm ja.. en ergens ook nog werken :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zijn dit jaar ook 'laat' met de zomervakantie. Mijn jongste zit op de middelbare school en dan is de eindspurt minder hectisch. Wel hebben ze alvast 3 weken voor de officiële vakantie vrij.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)