vrijdag 31 januari 2020

Februari: hand op de knip

De komende maand gaan we de hand weer eens op de knip houden. De broekriem aantrekken. Stoppen met geld over de balk smijten.... Jullie snappen 'm wel ;)

Februari is daar (vind ik) een perfecte maand voor, want de maand is lekker kort. Met dit jaar 29 dagen is het goed te overzien. Het scheelt sowieso al voor 2 dagen boodschappen doen ten opzichte van januari. Februari heeft ook maar 4 weekenden, dat scheelt ook altijd. Dus vandaar; februari is de perfecte maand voor besparingen.

Met het geld dat we hierdoor besparen hoop ik de spaarrekening weer even lekker te gaan spekken. Dat mag namelijk wel weer eens gaan gebeuren na de dure decembermaand en de nasleep hiervan in januari.

Waar gaan we dan op besparen? Vooral op de boodschappen en uitstapjes, en verder op alles wat ik maar kan bedenken. We hebben wel 1 grote uitstap gepland staan in februari, maar verder houden we het lekker rustig aan en proberen ons netjes aan de budgetten te houden. Wie doet er mee? Ik hou jullie sowieso op de hoogte!

2 opmerkingen:

 1. Hier is februari een dure maand met 8 verjaardagen.
  En ivm mijn verjaardag gaan we uiteten bij de wok.
  Dus hier doen we niet mee.
  Maar ik snap het principe, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je inderdaad even pas op de plaats maken en de teugels aanhalen. Heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...