vrijdag 21 februari 2020

Snappcar: doorgaan of niet?

Ons contract van Snappcar verloopt binnenkort. We hebben een vervolg-aanbod gekregen. Dit is flink duurder dan het nu is. Daarentegen is het dan wel zo dat we meer vrije kilometers krijgen, wat dit weer deels compenseert. Daarnaast is de verhuurverplichting komen te vervallen, dus als het een maand niet lukt om de auto 2 keer te verhuren, dan is dat geen probleem meer.

We zijn nu hard aan het overwegen wat we hiermee willen. Aan de ene kant is het ons allemaal goed bevallen om op deze manier een auto te hebben. We hoeven ons bijvoorbeeld geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aan de andere kant zouden onze vaste lasten dan dus wel gaan stijgen en dat vind ik dan weer niet zo fijn. Dus ik vind het best een lastige keuze en vond het moeilijk om de knoop door te hakken.

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om inderdaad in te gaan op het verlengingsaanbod. De auto bevalt ons namelijk nog steeds erg goed.

5 opmerkingen:

 1. Weet je waarom het duurder is geworden? Hadden jullie eerder een soort introductiekorting?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerder was het eigenlijk té goedkoop, daarom is dat teruggedraaid

   Verwijderen
 2. Voor dezelfde auto? Maar die is nu toch juist minder waard geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad balen dat je vaste lasten wel omhoog gaan. Wordt dit voldoende gecompenseerd door wat het oplevert?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)