woensdag 4 maart 2020

Project hobbykamer

Van Sinterklaas kreeg ik vorig jaar een opruim scheurkalender. Ik probeer netjes elke dag een blaadje af te scheuren en de opdrachtjes te doen. Meestal lukt dit ook wel.

Een van de eerste opdracht in het jaar was om het opruimen van je huis in projecten op te delen. Dit heb ik dus gedaan.

Het eerste project waar ik mee begon was het huis zo netjes krijgen dat ik mijn schoonouders met een gerust hart hier kon laten logeren. Dit is gelukt. Hierna diende het volgende project zich al snel aan: door Tobias huisstofmijtallergie besloot ik zijn kamer aan te gaan pakken. Gelukkig was ik hier vrij snel mee klaar, maar we zaten nog wel met een hoop spullen die een nieuwe plek moest krijgen, zoals knuffels en speelgoed. dit wil ik niet bewaren in Tobias kamer omdat het allemaal stof kan verzamelen. Bovendien belemmert dat speelgoed me dan ook om Tobias zijn kamer goed te stofzuigen.

Halverwege februari ben ik daarom oko begonnen met de 'hobbykamer'. Ik heb geen idee meer waarom we deze kamer zo zijn gaan noemen want je kon er je kont niet keren dus van hobby's beoefenen was weinig sprake. Het was/is eerder een rommelhok dan een hobbykamer. Nu ben ik bezig om alles het speelgoed van Tobias in kratten op te bergen, zodat hij er makkelijk bij kan en het ook makkelijk zelf kan opruimen na afloop.

Heel langzaam aan beginnen we wat vooruitgang te boeken. De vloer wordt weer zichtbaar. Er zijn al 4 vuilniszakken en 2 kratten vol spullen en papieren de deur uit gegaan. Het einde is nog niet  in zicht , maar het is in elk geval al een stuk beter dan het was. En gelukkig heb ik ook nog wel even want ik heb mezelf tot eind maart de tijd gegeven voor dit project.

Als ik klaar ben met de hobbykamer ga ik door met de slaapkamer. Daarna zie ik wel weer.

1 opmerking:

  1. Dat klinkt goed zeg. Door het zo in stappen te doen word je ook niet overweldigd!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)