maandag 23 maart 2020

Week 3 - no eating out

Bij deze een klein verslagje over de 3e week van onze no eating out challenge. Je zou verwachten dat het gemakkelijker is geworden, omdat alle eetgelegenheden gesloten zijn. Dit was echter niet het geval. Ik vond het juist iets lastiger...

De reden dat het lastiger was: de gedachte dat al die eetgelegenheden nu in de problemen komen en dat ik ze toch wel graag wil steunen. Mijn favoriete "mama café"  heeft bijvoorbeeld nu een actie dat je daar lunch kunt afhalen, zodat zij toch nog wat inkomsten hebben. Dan ben ik toch wel in de verleiding om dat een keer te doen, omdat ik de dames die hier werken echt toppers vind en eerlijk gezegd ook een stukje eigen belang: ik zou het voor mezelf ook heel jammer vinden als ze failliet gaan.

Desondanks hebben we het nog niet gedaan; de sluiting duurt nog tot 6 april, dus we kunnen nog wel even wachten en dan volgende maand, buiten deze challenge, iets gaan afhalen.

4 opmerkingen:

  1. Mij lijkt het, dat het ondersteunen van de lieve dames van het "Mama café" nu belangrijker is dan het volhouden van de challenge. Bovendien om één of een paar keer per week daar een lunch af te halen, zie ik echt niet als "falen"!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daar zeg je me wat! Ik had inderdaad verwacht dat het nu een eitje zou zijn, maar ik snap je punt. Je wilt natuurlijk lokale ondernemers best ondersteunen. Dat sentiment heb ik ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)