woensdag 1 april 2020

1 april

Is het maken van 1 april grappen nu niet aan de orde door de corona? vroeg Aaf zich af, in reactie op deze blog.

Ik denk inderdaad dat een hoop mensen 1 april dit jaar aan zich voorbij laten gaan. Er valt niet zoveel te lachen natuurlijk. Toch hebben wij hier thuis elkaar wel een paar keer voor de gek gehouden. We proberen het leven namelijk toch nog semi-normaal door te laten gaan, voor zo ver dat kan. En daar horen 1 april grappen ook gewoon bij. Het is niet nodig om het leven nog meer on hold te zetten dan dat het al staat. Een lach en een traan mogen allebei en kunnen ook gewoon naast elkaar bestaan.

Via WhatsApp kreeg ik dit berichtje binnen van een moeder uit Tobias' klas. Ik geloof (en hoop!) dat dit toch ook wel een 1 april grap was:Verder kregen we ook een filmpje voor Tobias, dat de juffen het huiswerk kwamen nakijken. We moesten zijn schoolwerk dan maar op het raam plakken zodat de juf via het raam even kon kijken of hij het ook daadwerkelijk had gedaan. We hebben er erg veel lol om gehad dat Tobias daar toch intrapte.

1 opmerking:

  1. Wij kregen het verzoek of we online luizen wilden zoeken en filmpje op wilde sturen. Ik trapte er niet in :)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)