zaterdag 22 mei 2021

Die baan is echt wat voor mij!

 Afgelopen donderdag had ik een sollicitatiegesprek. Het gesprek ging goed, maar ik weet nog niet of ik het ben geworden, en eerlijk gezegd twijfel ik zelf ook een beetje of het een goede match is, dus het zou me ook niks verbazen als ze me niet aannemen. Donderdagmiddag werd ik uitgenodigd voor nog een ander gesprek, voor een functie waar ik echt héél erg blij van word. 


Het volgende sollicitatiegesprek is ook voor een functie waarvan iedereen aan wie ik het vertel direct zegt: dat vind ik nou echt wat voor jou! En zelf ben ik het er ook echt mee eens. Dus dat is natuurlijk wel heel erg leuk om te horen. Ik ben benieuwd wat jullie nou echt wat voor mij zouden vinden qua baan.... Ik zou het leuk vinden als jullie dat in de comments willen laten weten, want ik ben benieuwd of iemand het raadt 😁En wie weet staan er nog wel andere ideeën bij waar ik zelf nog niet aan had gedacht....


Plaatje van een tekst van Loesje. Tekst: Ik wil niet weten wat ik later word, ik wil weten wie ik nu ben - Loesje. 


3 opmerkingen:

 1. Grappig, ik las je blog en dacht aan de bibliotheek. En wat zie ik, dat schreef degene van de eerste reactie ook!
  Iets in de kinderopvang misschien ook of iets waarbij je mensen op sociaal gebied kunt helpen.
  Ben benieuwd en hoop voor je dat je de baan krijgt die je wil!!

  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke vraag! Ik denk inderdaad iets met boeken! Laat je het ons weten? Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)