dinsdag 29 november 2022

Black Friday + mini vakantie

 Door alle reclames kan het bijna niemand meer ontgaan dat het afgelopen vrijdag Black Friday was. Als partner van iemand die voor een grote webshop werkt is dit niet mijn favoriete tijd van het jaar, zal ik eerlijk zeggen. Het is natuurlijk veel drukker en chaotischer voor Sander dan voor mij, maar het is altijd wel een pittige tijd. Zeker ook omdat het altijd ook al een drukke tijd is vanwege verjaardagen en Sinterklaas. Normaal gesproken maken de leuke aanbiedingen het dan nog enigszins goed, maar dit jaar vond ik dat erg tegenvallen. Ik heb alleen een leuke Legoset met veel korting gekocht. De andere dingen die ik op mijn lijstje had staan waren allemaal niet in de aanbieding - misschien maar beter, want we zijn ook een weekendje weg geweest en dat loopt ook altijd wel in de kosten. 


Afgelopen weekend zijn we om even te relaxen na de drukke Black Friday periode een weekendje weggeweest naar Roompot ferienresort Cochem in Duitsland. Echt een heel leuk park met lekker weinig faciliteiten, dus lekker rustig - zeker buiten het hoogseizoen. We zijn echt lekker tot rust gekomen.Op zondag zijn we een dagje naar Phantasialand geweest, wat wel erg druk was, maar ook erg leuk, en op een andere manier toch ook weer ontspannend. 


Nog 1 dag en dan begint de drukste maand van het jaar weer. Hopelijk zijn we dankzij dit weekendje genoeg bijgetankt 😉


1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)