maandag 13 februari 2023

Een weekendje ziekenboeg

 Ik was heel erg van plan om dit weekend een blogpost te schrijven, maar opeens zaten we in de ziekenboeg. Tobias begon: donderdagnacht schrokken we wakker van een schreeuw uit zijn slaapkamer. Hij moest overgeven en had geen bakje. Helaas ging dus alles over zijn beddengoed. Dus wasje draaien, even troosten en weer terug naar bed. Helaas herhaalde dit proces zich meerdere keren in de nacht - behalve dan dat we natuurlijk wel een bakje bij zijn bed hadden gezet waardoor we niet elke keer zijn hele bed hoefden te verschonen. 

Vrijdag hebben we dus heel rustig aan gedaan. Eigenlijk zouden we juist iets leuks gaan doen, omdat Tobias een studiedag had. Maar ziek worden laat zich natuurlijk niet plannen, dus het werd een bankhang-dagje. 

Zaterdag zijn Sander en ik dan nog wel een leuke wandeling gaan maken en Tobias ging naar de Scouting, want hij was weer opgeknapt. Maar die nacht werd Sander ziek. Dus zondag was weer een bankhang-dag, deze keer vooral voor Sander. Tobias en ik zijn nog wel even gezellig een kopje koffie gaan drinken bij mijn ouders.  

Als het in dit tempo doorgaat, ben ik vannacht aan de beurt. Ik hoop dat het meevalt. Ik heb wel geprobeerd om een beetje afstand te houden van de zieken, al is dat met een ziek kind natuurlijk wat lastiger dan met een zieke man. 😅 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)