woensdag 10 juli 2024

De laatste schoolweek

 Deze week is de laatste schoolweek. Gister zijn de schriften al mee naar huis genomen, dus er wordt momenteel ook niets nieuws geleerd of gedaan. Waar vullen ze dan wel de week mee? Met allerlei leuke en iets minder leuke dingen:

 • Vandaag was er een eindfeest op school, met springkussens en spelletjes
 • De kinderen moesten schoonmaakspullen mee naar school nemen om gezamelijk het klaslokaal schoon te maken
 • Morgen gaat de klas naar het park om leuke spelletjes te gaan spelen
 • Ook morgen wordt er een film gekeken en mogen de kinderen allemaal iets lekkers mee naar school nemen om tijdens de film te kijken. 
Morgenmiddag is het einde van het zevende schooljaar dan alweer. Het is een dooddoener, maar de tijd gaat echt onwijs hard! Ik vind het zo bizar dat Tobias volgend schooljaar al aan zijn laatste schooljaar begint!

Maargoed, nu eerst nog de vakantie. We gaan niet weg, op een paar daagjes naar Ede toe na, maar we hebben wel leuke plannen om de thuis-vakantie wel extra leuk te maken. De komende weken zal ik vast vaker over deze plannen schrijven. 

Hebben jullie binnenkort ook vakantie of ga je liever buiten het hoogseizoen?

3 opmerkingen:

 1. Ik ben vanaf vrijdag vrij, en dan zes weken. Ik zou graag buiten het hoogseizoen op vakantie willen, maar door mijn werk in het onderwijs is dat de komende jaren nog niet mogelijk. Alvast een fijne tijd de komende weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogen speelgoeddag. Vrijdag doorschuifdag. Maandag gewone dag met gym in de gymzaal. Dinsdag speelgoeddag. Woensdag naar de bibliotheek, alle boeken terugbrengen en daar voorgelezen worden met wat drinken en lekkers en een knutsel/technisch lab. Donderdag nog een doorschuifdag en een vossenjacht. Vrijdagochtend bij een survival/bootcamp de laatste ochtend.

  Nog 7 dagen..

  Dan eerst eens 3 dagen niets..
  Verder zwemmen in het bad in het bos, pootje baden in een riviertje, ergens een ijsje eten, bij de action iets te knutselen kiezen..
  Lekker naar de kinderboerderij, pantrooica, tierpark en een kermis/braderie.
  Keertje een nacht of 2 in de buurt van mondo verde slapen en naar dat park met vrienden.
  Een weekje Denemarken. Een dagje naar burgers Zoo met opa en oma.

  Verder heel veel niet op de klok kijken. Maar wel leuke dingen doen als picknicken, vuurtje stoken. Spontaan een nachtje kamperen op een natuurkampeerterrein.

  Ik ben 6 weken thuis en mijn man is 28 dagen vrij in wat wisselende hoeveelheden.

  We gaan gerust pas om 19 uur naar een zwemplas. Na een hele dag niks. We bekijken voor een groot deel per dag wat er gebeuren gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn inmiddels niet meer aan schoolvakanties gebonden en dan is buiten het seizoen fijner vind ik, maar wij gaan nooit op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)