zaterdag 31 augustus 2024

Onze nieuwe bank is er eindelijk!

 Gister was het, na ongeveer 20 weekjes wachten, eindelijk zo ver: onze nieuwe bank werd bezorgd! Het was toch wel spannend, want we hadden weer voor een lekker opvallend kleurtje gekozen, namelijk de kleur petrol. We dachten dat dit wel heel gaaf zou staan in onze woonkamer, maar je weet het natuurlijk nooit. Een eerdere gok met een rode bank was ons goed bevallen, dus we gingen ervoor!



Zodra de bank binnen was wilden de mannen gelijk in complete chill-modus, dus ook met het bed-gedeelte uitgeklapt zodat we alledrie languit op de bank kunnen liggen. Het is wel heel erg lekker chillen zo en ik kijk heel erg uit naar de gezellige film-avonden die we in deze opstelling gaan hebben:



Zelf moet ik er nog even een beetje aan wennen, want onze vorige bank zat heel anders, dus dat heeft even tijd nodig, maar komt vast wel goed. Ik ben er wel heel erg blij mee in elk geval! Sowieso ook dat we nu geen losse kussens meer hebben die elke dag weer netjes moeten worden gelegd is een heel verschil. Dit was onze oude bank met 9 losse rugkussens en 3 losse zitkussens:




3 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! Trouwens, de rode bank ook. Ik ben bijna 75 en op dergelijke banken zit ik niet meer zo lekker. We zijn nig steeds op zoek naar een moderne bank in een mooie, sprekende kleur (niet grijs, of beige, of donkerblauw, of zwart) waar wij, ouderen, ook goed op kunnen zitten. Wat hoger dus en niet te diep!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Thea, opzich is onze nieuwe bank best hoog en niet extreem diep. Bedoel je dat je niet prettig op een hoekbank zit?

      Verwijderen
  2. Mooie kleur! Die losse kussens hebben wij ook. Best een klusje inderdaad om die steeds weer recht te zetten 😬

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)