woensdag 25 september 2024

Afvalupdate 19: afvallen en aankomen

 Resultaat:

De eerste week was ik 2,9 kilo afgevallen. De tweede week was ik 1,1 kilo aangekomen. In totaal ben ik dus 1,8 kilo afgevallen de afgelopen 2 weken. En vanaf het begin 12,7 kilo. 

Ik had de eerste week heel weinig gegeten door een blaasontsteking, dus mijn darmen waren erg leeg. Nu ik weer normaal eet is dat weer gevuld en weeg ik weer zwaarder. 1,8 kilo in 2 weken ben ik erg blij mee. 

Eten:

Qua eten heb ik niet heel erg opgelet. Ik was de eerste week erg vaak misselijk door een blaasontsteking, waardoor ik vaak maar de helft at van wat ik normaal gesproken zou eten. Hierdoor hoefde ik dus niet echt op te letten of ik niet teveel at, dit ging automatisch. 

De tweede week ging het langzaam aan wat beter en heb ik wel weer wat meer en normalere porties gegeten. 


Beweging:

Ik heb dagelijks gewandeld, behalve een aantal dagen dat ik me echt niet goed voelde door de blaasontsteking. Gemiddeld haalde ik 6.000 stappen per dag, maar dit kwam ook doordat ik op de dagen dat ik me niet zo goed voelde mijn horloge af heb gelaten. 

Stress:

Qua stress gaat het redelijk. De gezondheid van onze beide vaders speelt nog steeds een rol hierin natuurlijk. Maar verder gaat het eigenlijk best goed gelukkig. 

2 opmerkingen:

  1. Dat is veel Daantje, ruim 12 kilo! En dat zonder crashdieet, dat is de beste manier, gewoon goed letten op wat je eet en bewegen. En als het even niet gaat is het ook geen probleem, dat zie je, je pakt het dan gewoon weer op als je je beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)