zondag 13 november 2011

nog meer boeken verkopen via bol.com

Poeh poeh, dit zou de rustdag van de week moeten zijn, maar dat valt stiekem heel erg tegen. Sander gaat namelijk binnenkort bij mij inwonen; zijn huur is opgezegd per 1 januari, en we hebben de komende weekenden weinig tijd. Vandaag moest er dus aardig wat gebeuren. We hebben Sanders enorme boekencollectie uitgezocht....

Ongeveer 100 boeken hebben we aan de onderbuurvrouw van Sander gegeven. Zij gaat die verkopen voor een goed doel. Dat komt ons ook heel goed uit, want dan hoeven wij ze niet naar een kringloopwinkel te brengen.
46 boeken hebben we op ons verkoopaccount op bol.com gezet. We hebben ze nog niet online gezet, want  we kunnen niet zoveel lopend meenemen naar huis toe, maar langzaam maar zeker zullen deze boeken allemaal aangeboden gaan worden op bol.com.
Daarnaast heb ik zelf ook een paar leuke boeken er tussenuit gevist. De eenzaamheid van de priemgetallen, bijvoorbeeld. Dit boek wilde ik al een poosje lezen, en Sander bleek het gewoon in zijn boekenkast te hebben! Scheelt mij weer wat geld!

Verder is vandaag de laatste dag van de No Impact Week. Vanavond zullen we de meterstanden opnemen en volgt 'de uitslag'; of we het daadwerkelijk hebben gered om 20% stroom en water te besparen. Ook zullen we dan een korte blog plaatsen over onze bevindingen deze week...

Dus dames en heren: tot vanavond!! :)

1 opmerking:

  1. Spannend zeg! Ik dacht dat jullie al samen woonden, maar zie dat ik er naast zat :-) En succes met het verhuizen/uitzoeken van spullen enzovoorts. Ben heel benieuwd naar de uitslag van de No Impact Week!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)