maandag 19 december 2011

maandag - (vervelende) klusjesdag

Deze week hebben Sander en ik allebei een weekje vrij. We beginnen vandaag met een dag vol klusjes die we eigenlijk helemaal niet willen doen, maar die wel moeten gebeuren.

De eerste klus is Cheesecake naar de dierenarts brengen. Sander is terwijl ik dit typ druk bezig om mijn fietsmandje om te bouwen tot een fijn plekje waar we Cheesecake in kunnen vervoeren. Dan om 8 uur vertrekken we al richting de dierenarts en om 3 uur mogen we hem weer op komen halen. Tussendoor doen we dan wat andere klusjes.

Zoals ik eerder al vertelde heeft Sander dit weekend zijn spulletjes verhuisd. Daardoor staan er nu een stuk of 10 tassen en dozen met spullen in ons huis. Die moeten in de schuur terecht komen, maar dan moet Sander eerst een plank in de schuur monteren. Dus dat is klusje twee.

Klus drie is helaas een klusje voor mij ;) Ik ga het hele huis schoonmaken. De afwas, de badkamer, de woonkamer... alles even stoffen, soppen en weer wat toonbaarder maken. Want als je hele huis volstaat met big shoppers en dozen, dan heb je wel andere prioriteiten, vind ik... ik werd er een beetje moedeloos van en heb dus dit weekend niks in huis gedaan. Best erg...

Ik hoop dat we dan aan het eind van de dag helemaal klaar zijn met alle klusjes en dat we dan de rest van de week wat meer kunnen genieten van elkaar en het aftellen van de dagen tot Kerst...


Hoe ervaren jullie deze dagen tot de Kerst?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben altijd blij als het weer geweest is. Helemaal als het zoals nu koud en nat is. Oud en Nieuw vind ik dan weer wel erg leuk. Daar kan ik naar uit kijken. Kerst vind ik zo opzitten en pootjes geven. Het liefst vier ik het dan ook met vrienden maar die zijn dit jaar allemaal op vakantie (hier helaas geen budget voor).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is wat je er zelf van maakt. Ik wil rust en stilte en inkeer, dus dat is mijn Kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even doorzetten en des te eerder ben je er vanaf! Met onze verhuizing was er zoveel, dat we een deel hebben laten staan. Dat stond toch niet heel erg in de weg. Nou, ik kan je vertellen dat dat geen aanrader is. Het blijft je in je nek hijgen. Dan beter 1x doorzetten, ook al heb je helemaal geen zin meer. Dan ben je er wel vanaf en is het meteen klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met alle klusjes!
  Is het goed gegaan met Cheesecake?
  Wij hebben nog een paar drukke dagen en dan lekker uitrusten en genieten van de kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...