woensdag 25 januari 2012

visite!! (en muffins!! omnomnomnom)

Vanavond komen twee vrienden van Sander bij ons op visite. Dit wilden we al een hele poos vragen, maar elke keer kwam het er maar niet van. Daarom hadden we het op de lijst gezet met de 52 doelen. Gek genoeg is dat dan nét die stok achter de deur om ze nu dan toch eens uit te nodigen. Hartstikke gezellig!!

Voor de gelegenheid hebben we lekker muffins gebakken. Daarbij konden we een hoop cadeautjes die ik de afgelopen tijd heb gekregen gebruiken: muffinmix van mijn tante, een muffinbakplaat van mijn moeder en ook de muffinstandaard van mijn schoonzusje. Dus dames: allemaal hartelijk bedankt voor jullie cadeautjes! Ze worden gelijk gebruikt.

Het resultaat mag er zijn:Wat zijn jullie favoriete recepten om klaar te maken als er visite langskomt?

5 opmerkingen:

 1. Ze zien er heerlijk uit!
  Leuk op zo'n standaard en ook lekker voordelig met al doe gekregen spullen ;-)
  Ik bak graag appeltaart voor de visite (en voor ons zelf haha!)
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, die cupcakes!
  Mijn baksels zijn meestal wat saaier: cake of appeltaart. Die heb ik al zo vaak gebakken, dat ik daarvan zeker ben dat het goed gaat. Ik bak ook regelmatig andere dingen hoor, maar niet voor visite.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende muffins zeg! Opeten is bijna zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Afgezien van dat overheerlijke schaaltje muffins vind ik het een heel goed idee om het uitnodigen van visite (waar het maar niet van komt..'we spreken af!' dus niet) op je 'te doen-lijstje' te zetten.
  Ik had dit nooit bedacht, maar jij dus wel ;-)
  Ga ik van je overnemen. Dank voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vrolijk gezicht die muffins/cupcakes. Ik heb er de afgelopen jaren een hele hoop gebakken (had een eigen webwinkel in taarten en cupcakes) dus ik kan ze niet meer zien en eten. Maar ik weet uit ervaring dat ze bij gasten letterlijk en figuurlijk in de smaak zullen vallen.
  Is het gezellig geweest? Goed idee om het op de todo lijst te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...