zondag 2 september 2012

agenda 2013

Al jaren heb ik dezelfde agenda. Misschien een beetje saai, maar hij bevalt me supergoed, dus waarom zou ik een andere willen?

Alleen september 2011 had ik een andere agenda gekocht, namelijk de familieplanner. Dit leek me handig, omdat ik dan zowel Sander als mijn agenda erin kon zetten. Natuurlijk werkt dit niet en verlang ik inmiddels weer naar de oude vertrouwde agenda.

Welke agenda is dat dan, vragen jullie je misschien af. Nou, het gaat om de daily planner for women. Jazeker, een Engelstalige agenda. Wat ik er zo fijn aan vind is dat er op elke dag een mooie Bijbeltekst staat. Verder heeft de agenda geen plaatjes en is ie gewoon lekker simpel. En als laatste voordeel heeft ie een soepele kaft, waardoor hij niet snel kapot gaat, omdat ie lekker meeveert.

Sander zegt dat ik hem niet mag kopen, omdat ik over 3 maanden jarig ben. Maarre, Sander.... jij kan hem  hier kopen !!! (Hij staat inmiddels op mijn verlanglijstje)

Hebben jullie al een agenda voor 2013 op het oog of ben ik de enige die daar al zo vroeg aan denkt?

8 opmerkingen:

 1. Ik koop ook altijd in september al een nieuwe agenda. Ik vind dat heerlijk: nog zo'n gloednieuwe, onbeschreven agenda. Hier is het vooral handig voor de schoolplanners van de kids. Dan kan ik alvast alle vrije dagen opschrijven tot de zomervakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dus niet de enige!! (berichtje was net ff met een oud account gestuurd, vandaar dubbel ;) )

   Verwijderen
 2. Ik koop altijd een agenda bij de blokker. Daar liggen ze in de bakken met artikelen voor 1 euro. Lekker klein en gewoon alle dagen van het jaar staan erin, dus waarom zou ik meer betalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel spotgoedkoop inderdaad!! :D Ik wil alleen juist een wat grotere agenda, om alles in te kunnen zetten

   Verwijderen
 3. Die ziet er leuk uit zeg!! Ik val zelf elk jaar ook weer voor dit soort agenda's, of van die organizing-dingen. Maar ja, ik heb zo'n hoes waar je steeds nieuwe vulling in doet, dus ik weersta de verleiding dan toch maar weer. Maar ik weet wel dat ik zo'n hoes niet meer ga kopen, als deze op is, dan koop ik veel liever gewoon eentje die past bij de 'fase' waar ik op dat moment in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook altijd, een agenda moet bij mij passen zoals ik dat moment ben... Kan je hem niet pimpen misschien?? :)

   Verwijderen
 4. Heel ongezellig misschien.. Ik heb nu een app op mijn telefoon: Easy Calendar..
  Heel praktisch, ik heb toch altijd mijn telefoon mee..
  Ik heb nu wel een klein notitieboekje in mijn tas voor krabbels, die maakte ik eerst in mijn agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook, maar helaas werkt het niet echt voor mij. Ik plan mezelf helemaal vol met die app :(

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)