dinsdag 18 september 2012

verwarmings-challenge: wie doet er mee?

Net als vorig jaar willen Sander en ik proberen de verwarming zo lang mogelijk uit te houden.... Wie doet er mee??

Laten we er een grote challenge van maken.... Degene die wint, ontvangt van ons het boek 'Fred en Wilma in de vinexwijk' ;) En natuurlijk de 'grootste ijsbeer-award' :)

24 opmerkingen:

 1. hmm, ik ben heel benieuwd! ik ben daar redelijk goed in. In de winter staat bij mij alleen in het weekend de verwarming op. Voor de rest gebruik ik een donsdeken, kersenpitkussens, veel truien en liters hete thee..Behalve als ik bezoek heb, dan mag de verwarming wel op. En ik heb een nief lief... Nogal een kouwelijke kerel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk initiatief, ik doe mee....

  Groetjes van een stille lezer,
  Linda
  (www.lindagboek.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar gaan we voor. Met onze moederhaard op gas is het enorm voordelig die zo lang mogelijk uit te laten. En met voor de winter hopelijk nog een extra kamer met dubbel glas, moet het zeker best goed lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, nou, dan heb ik bij voorbaat al verloren. Manlief heeft vorige week de cv-ketel al weer aangezet (die meteen ook aansloeg omdat het kil was). Hij heeft het altijd veel sneller koud dan ik. Jammer, maar helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat de vrouwen altijd de koukleumen waren? ;) Leuk om te horen dat jij eigenlijk de bikkel hier bent:)

   Verwijderen
 5. Ik doe ook mee! Heb net dikke nieuwe sloffen en een slaapzak voor op de bank geregeld dus ik ga vast een heel eind komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook mee! Bij ons staat hij standaard ingesteld op 15 graden, als het daaronder komt, gaat hij aan. Dat kan overigens vrij snel zijn, want het was vanmorgen al 16 graden in huis. Hopelijk klimt de temperatuur vandaag door de zon weer wat op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb zelf ook de verwarming nog uitgelaten hier. Merk wel duidelijk dat het frisser is, we hebben ook nog maar 1 raampje open voor het luchten in plaats van 2. Manlief gaat wel mee hierin denk ik. Ik werk voor mijn eigen bedrijf thuis, dus we gaan zien hoelang ik het red met thee e.d. Ik ga zeker een extra exemplaar van een dikke trui aanschaffen en wie weet lukt het om een deken aan te schaffen die ik goed kan omslaan. Iemand nog andere tips? (wij hebben geen magnetron dus een kersenpitkussen spreekt me niet zo aan)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier is het geen probleem, ondanks dat er boven enkel glas is , is het gewoon nog steeds ondanks de kou 19 graden binnen.

  Maar ben benieuwd wie er gaat winnen, dus als he tmag blijf ik dit blog volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ga ik winnen! Helaas stoken mijn benedenburen niet meer hard als vroeger, maar onder de 14 graden komt het echt niet. Alleen nog even regelen dat oudere familieleden niet spontaan langskomen (ik ga altijd naar hen toe), dan moet het lukken. Bovendien heb ik ook nog een voucher waarmee 4 maanden lang onbeperkt naar de bioscoop kan. Die kan ik inzetten als er in november al een Elfstedentocht dreigt te komen.
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij hebben vanwege de verbouwing van de badkamer al een tijdje de radiatoren afgesloten. Inmiddels is er lucht in de leidingen gekomen waardoor we ook geen warm water meer hebben, en dit al een hele week! Zolang het niet echt koud word is dit best een fijne 'oplossing'. Hoewel, je koud wassen is niet echt een pretje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga het proberen. Al zal het niet meevallen met studerende kinderen die graag warm zitten op hun kamer.
  De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat we de houtkachel al wel een x aan gehad hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hem (verbazingwekkend) nog steeds uit, ik dacht dat ik eerder overstag zou gaan met onze kleine kinderen, maar ikzelf heb het warm genoeg en onze kinderen spelen zich wel warm en ik hoor om mij heen dat al heel veel mensen de verwarming al aan hebben. Ik mis het nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De verwarming heb ik nog niet aan en dat hoeft ook nog niet. Ik heb het altijd snel warm en mijn woning is goed geisoleerd dus ik heb nog geen verwarming nodig, heb vanmiddag de ramen zelfs nog even wijd open gehad. Gefeliciteerd met het 200ste logje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De verwarming heb ik nog niet aan en dat hoeft ook nog niet. Ik heb het altijd snel warm en mijn woning is goed geisoleerd dus ik heb nog geen verwarming nodig, heb vanmiddag de ramen zelfs nog even wijd open gehad. Gefeliciteerd met het 200ste logje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Reacties
  1. wel in alle 2 de huizen he, anders telt het niet!

   Verwijderen
 16. I'm in! Vorige winter hield ik rond de 19 graden aan, nu moet het nog minder.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...