vrijdag 21 september 2012

verwarmings-challenge - deel 2

De verwarming is hier nog niet aan geweest. De afgelopen dagen is de temperatuur in ons huis gedaald van 20 naar 17 graden. Dus het is afentoe wel even aanpoten. Maar toch lukt het wel, met een dekentje, een kruikje, warme chocolademelk en veel knuffelen ;)

Ook hardlopen helpt goed. We lopen 3 tot 4 keer per week, en als we terugkomen is mijn hoofd zo rood als een tomaat en moet ik écht even op het dakterras gaan zitten om af te koelen, anders ontplof ik :p

Verder heb ik ook nog een aantal tips op een rijtje gezet op Plazilla. Ik schrijf daar de laatste tijd vrij veel, omdat ik daar over meer onderwerpen kan schrijven dan hier. Zo heb ik ook informatie over vergeten groentes, maar ook over hardlopen, huishouden, musicals, trouwen... eigenlijk al mijn interesses ;)

Hoe gaat het bij jullie met de verwarmings-challenge??


PS: dit is mijn 200e berichtje!! Joepie! :D

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de 200ste, en onze kachel is nog niet aan geweest, eigenlijk geen idee waarom niet want dit was geheul en al onbewust ;)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe maar niet mee...
  De verwarming snort hier 's avonds al braaf.
  Met deuren die niet goed aansluiten en ramen die door schuttinghout zijn vervangen is het hier echt te koud.... (ik ben ook koukleumpje..) Gelukkig ben ik veel weg of druk, dan kan 'ie uit blijven...
  Volgend jaar beter..
  Op de bovenverdieping en de zolder hebben we de kachels al bijna 2 jaar niet meer aan gehad, niet nodig, dankzij de renovatie, dat geeft hoop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toppie 200 berichten! Al sinds mijn studententijd houd ik de herfstvakantie aan als datum om de kachel aan te zetten. Ook nu streef ik in Huize Dagelijkse Bespaartips daar naar. Ook hier daalt de thermometer naar 18 graden. Dus stuk kouder dan vorige week. Gelukkig hebben we een houtkachel dus die gaat binnenkort wel aan als de temperatuur zo blijft. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn reactie kwam per ongeluk bij het vorige logje terecht...maar ik heb de verwarming nog niet aan gehad, ik heb het zelf vaak warm dus dat scheelt een stuk en mijn huis is goed geisoleerd, dat scheelt ook. Vanmiddag heb ik de ramen zelfs nog even wijd open gehad.

  Gefeliciteerd met je 200ste stukje, op naar de volgende 200.

  Fijn weekend.

  Groetjes, Linda
  (www.lindagboek.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)