vrijdag 9 november 2012

cursus kinderboeken schrijven

Over 3 weekjes ben ik jarig, en dus mocht ik van Sander een cadeautje uitkiezen. Vorig jaar waren we een weekendje weggeweest, maar dit jaar wilde Sander graag wat anders geven. Daarom mocht ik een cursus uitkiezen van de lijst van de NTI.

Ik kwam allerlei leuke cursussen tegen. Van bloemschikken tot cupcakes bakken en van het beginnen van een webshop tot interieurstyliste. Ik maakte een lijstje met een stuk of 10 cursussen erop, maar uiteindelijk sprongen er twee voor mij tussenuit: romans schrijven en kinderboeken schrijven. Ik heb toen gekozen voor kinderboeken schrijven, omdat dit me toch weer nét iets leuker leek. Hierin was ik ook een beetje geinspireerd door de oma van Sander, die allemaal kinderboekjes had geschreven voor haar kleinkinderen. Het lijkt me supergaaf om eigen verhalen voor je kinderen te kunnen schrijven :)

Dus, ik ben erg benieuwd...

Hebben jullie wel eens een cursus gevolgd via de NTI / LOI?

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig cadeau!
  Heel bijzonder...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb één keer een cursus via het LOI gevolgd, maar moet tot mijn schaamte bekennen dat ik daar nog steeds mee bezig ben. Of beter gezegd: niet dus. Het was toen bedoeld voor mijn werk, maar ik had al vrij snel zoveel werk, dat ik er gewoon niet meer aan toe kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke curus was dat dan?? En was het voor jouw idee professioneel opgezet??

   (Ik denk dat ze het vaak ook zo goedkoop kunnen aanbieden, omdat mensen halverwege afhaken... net zoals bij die sportschool abonnementen voor 12 euro per maand)

   Verwijderen
 3. Ik heb een cursus Journalistiek gevolgd bij het NTI, maar vanwege gezondheidsproblemen niet afgemaakt. Het leek heel aardig in elkaar te zitten. Nu volg ik, vanwege diezelfde gezondheidsproblemen, een maatwerkopleiding op een speciale school. Daar kopen ze opleidingen in van onder andere NTI. Ik volg op dit moment de basisopleiding Medewerker sociale zekerheid. Tot nu toe ben ik er heel tevreden mee. Veel plezier met je cursus!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)