zondag 18 november 2012

kerstinkopen in 15 minuten gedaan

Ik was dit jaar in een recordtijd klaar met kerstinkopen! Namelijk in 15 minuutjes. Hoe ik dat heb gedaan? Als volgt:

* Eerst mijn zus gebeld om te vragen wat zij ging kopen voor mijn vader en moeder en of ze nog ideetjes had wat ik voor mijn zwager kon kopen. Dit duurde 5 minuutjes.
* Daarna mijn moeder gebeld om te vragen of zij nog ideetjes had voor mijn zus en mijn vader. Alle ideetjes op een lijstje gezet. Dit duurde ook 5 minuutjes.
* 1 minuut geprobeerd Sander over te halen om naar de winkels te gaan. Hij had geen zin, dus besloot ik dan in elk geval even op bol.com te kijken hoe duur het cadeautje dat mijn vader wilde was.
* Vervolgens bedacht ik me dat bol.com tegenwoordig ook verzorgingsproducten heeft en besloot te kijken of de wensen van mijn zwager en zusje soms ook op bol.com te vinden waren. Ja dus! Nou, dan kan ik het net zo goed direct bestellen!
* In 5 minuten had ik alles in mijn virtuele winkelwagentje liggen en heb ik afgerekend...

Normaal gesproken vind ik winkelen echt niet zo'n ramp, maar gezien de stress ben ik toch blij dat ik op deze manier mezelf weer even een klein beetje lucht heb kunnen geven.

Bestellen jullie veel online voor de feestdagen??

1 opmerking:

  1. Handig! Wij vieren de feestdagen niet met cadeautjes, dus daar geven we niets aan uit. Eten doen we ook niet veel bijzonderder, maar wel met meer aandacht. Ook daar zit niet veel geld in. Wel koop ik meestal na de feestdagen wat aanvullingen voor in de boom, b.v. met 70% korting. Dus dan gaat er nog wel iets uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)