maandag 26 augustus 2013

Hier word ik blij van!

Even een lijstje met dingetjes waar ik blij van word:

- Alles was weer goed met de kleine vanmorgen toen we bij de verloskundige waren!
- Ik ben maar 1 kilo aangekomen sinds de laatste controle (controle daarvoor was ik 4 kilo aangekomen, was dus doodsbang om op de weegschaal te gaan vandaag, maar het viel mee!)
- Vandaag precies 30 weken zwanger.
- Mijn zusje is op vakantie en heeft een SMSje gestuurd dat ze het super naar haar zin heeft
- En het duurt nog maar 5 daagjes voor ze terug is en dan kan ik al haar verhalen horen... Ben zó benieuwd!
- Gister de hele middag samen met Sander in de keuken gestaan om rijstevlaai-cupcakes te maken. Echt superleuk én lekker!
- Iemand gaf mij de geweldige tip om alle baby-uitzet spulletjes zoals lakentjes bij de HEMA online te bestellen. Dan wordt het in een pakket naar de HEMA gestuurd en kan ik het daar over 5 dagen ophalen. Scheelt me zoveel tijd, stress en energie! Helemaal blij mee!
- De hulp die ik van verschillende dames krijg bij het uitzoeken van wasbare luiers. Echt helemaal geweldig!
- Vanmiddag komt een vriendin op visite die de afgelopen 4 weken in Spanje was. Eindelijk weer even bijkletsen!
- Ik had een oproepje geplaatst op Positief Besparen om iemand te zoeken die voor ons een maandje vega wil eten om te kijken hoeveel je daarmee kan besparen en binnen 5 minuten had ik al een reactie terug van iemand de erg enthousiast is om dit te doen. Echt heel blij mee ook!
- Dit weekend gaan we met Sanders vader naar de Apenheul.

Kortom: zat dingen om blij mee te zijn vandaag. Waar zijn jullie blij mee?

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo lekker gaat! Ik was vandaag blij met feit dat ik mijn veters niet meer kon strikken door de mega-bijna-32-weken-buik. Een ander snapt het misschien niet, maar voor mij is dit extra bijzonder, na al die onderzoeken en helaas een miskraam is dit gewoon iets om heel, heel blij van te worden!

  Ik ben tot nu toe vier kilo bijgekomen, bij mijn eerste vier kilo in de laatste twee weken en verder nets. Ben dus wel wat bang voor die laatste weken.

  Geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werd vanmorgen blij van de wekker. die mij voor het eerst in een jaar wakker maakte. Meisje had zowaar 9 uur achter elkaar geslapen.
  Van de zon die op mn voeten schijnt, van de was die buiten droogt, van het gebrek aan afwas, van mn meisje dat goed eet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat alles zo lekker gaat! Ik probeer gezond eten weer op te pakken en heb net een heerlijk ei gebakken met basilicum, peterselie, spinazie en bieslook uit eigen tuin. En van dit weer word ik heel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben hier jaarkaarten van apenheul ,helaas dit jaar nog maar 1 keer kunnen gebruiken. Morgen uitgerekend, hoop dus op een mooie nazomer want apenheul is en blijft mooi, we hadden vorig jaar ook al jaarkaarten...Aan het einde van het seizoen ergens 25 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 30 weken al! Wat gaat dat snel.

  Ik ben blij dat het zulk prettig zomerweer is, en dat volgende week de zomervakantie is afgelopen. Ik heb wel behoefte aan weer wat meer ritme en regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...