dinsdag 27 augustus 2013

Raaaaare dromen!

De laatste tijd droom ik soms echt zó raar!! Om de een of andere reden droom ik bijvoorbeeld regelmatig over Gerard Hormann! En meestal is hij de 'bad guy' in die dromen. Zo heb ik ooit eens gedroomd dat hij heel boos was vanwege een gele paraplu dat ik van hem zou hebben gestolen... Ik was me van geen kwaad bewust!!

Vannacht droomde ik ook alweer over hem. Sander wilde een eigen bedrijf beginnen en Gerard Hormann kwam ons daarbij 'helpen'. Maar in feite wilde hij mij alleen maar zwartmaken en Sander en mij uit elkaar drijven. Ik had dat wel door, maar Sander liep helemaal weg met alle adviezen van Gerard en begon steeds meer afstand van mij te nemen. Ik probeerde Sander alleen te spreken te krijgen, maar elke keer kwam Gerard er weer tussendoor en wist het zo te draaien dat ik weer de slechterik zou zijn. Als laatste wilde hij Sander zelfs meenemen voor een auto-ritje... Hij probeerde Sander heel sneaky mee te nemen terwijl ik op het toilet zat, zodat ik ze niet meer kon tegenhouden. Ik begon te schreeuwen en schreeuwen.... En toen werd ik wakker!

Heel erg vreemd allemaal, aangezien ik Gerard Hormann helemaal niet ken en ook niks tegen die man heb.... Zijn er toevallig droom-uitleggers aanwezig? ;)

11 opmerkingen:

 1. Hoi Daantje,

  Sorry, ik kan je droom niet verklaren, maar ik herken het wel heel erg. Ook ik had tijdens mijn zwangerschap 'sterke' dromen. Wees gerust, na de bevalling ben je ze weer kwijt.

  Groetjes,
  Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb je de (overigens normale) angst om je partner te verliezen nu je zwanger bent en uit dat zich bij jou op deze grappige manier :)
  Ik ben overigens geen dromenexpert, dat is gewoon het gevoel dat ik bij het lezen van jouw stukje kreeg.
  Ik voelde me zwanger en pas bevallen ook kwetsbaarder dan ooit en de schrik om verlaten te worden speelt bij mij alleen in die periodes op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als die man z'n naam googelt en bij jouw blog komt... LOL!!
  Maar ik droomde ook erg raar toen ik zwanger was hoor, hoort er bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoort erbij! Mijn man heeft me ook al vaak verlaten de laatste tijd, gelukkig zijn het maar dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je twijfel of jullie nog op hetzelfde spoor zitten qua besparingen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms wel een beetje, ja... Maar da's meer omdat we de afgelopen tijd behoorlijk wat veranderingen voor de kiezen hebben gekregen

   Verwijderen
 6. Wie weet probeert je onderbewustzijn wat te vertellen ;-)

  Nee hoor, grapje. Ik heb ook regelmatig hele sterke en vreemde dromen. Geen idee waar ze vandaan komen en ik kan ook geen zwangerschap de schuld geven. Het is denk uiteindelijk een vreemde combinatie van dingen waar je bewust en onbewust mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb erg moeten lachen om je blog.
  Wat grappig... hahaha en wat je droom betekent...

  Mogelijk wil je vriend meer aflossen dan jij en vind jij dat hij zich teveel met consuminderen laat meeslepen.... Grapje! Geen idee, ik vermoed dat het de hormonen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha dromen over Gerard Hormann, ik had ook sterke dromen tijdens mijn zwangerschap.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)