dinsdag 3 september 2013

Extra tijd cadeau

De kachel-offerte zou afgelopen zondag worden opgestuurd, maar we hebben nog niks ontvangen. Dat geeft ons nog even een paar dagen extra om erover na te denken (lees: om weer aan het twijfelen te slaan!).

Misschien dus wel even goed, want ik was de afgelopen weken niet echt mezelf: had enorm veel last van opruimeritis en dat is nu ook opeens weer als sneeuw voor de zon verdwenen helaas. Net als mijn lyrische fuck-it-ik-wil-geld-uitgeven-bui.

Hoe dan ook: hoe langer het duurt voor we die offerte krijgen, hoe kleiner de kans word dat ik de keuze ga maken voor de bevalling... Ik zit er niet op te wachten om drie weken voor de uitgerekende datum nog te laten breken in huis. Dus ik ben bang dat de kachelmeneer straks toch even wat langer moet wachten... en wij dus ook!

3 opmerkingen:

  1. Lastig!! Ik herken dat wel, dat twijfelen als er dan langer de tijd is. Op het ene moment kan ik staan te springen, terwijl ik soms ook kan denken 'O, als het ineens langer duurt, dan is het misschien gewoon niet de bedoeling dat ik het doe'. Slaat ook niet speciaal ergens op, maar goed...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zwangerschapshormonen gaan weer lekker met je aan de haal ;-)
    Wanneer ben je ook alweer uitgerekend?

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)