zaterdag 12 oktober 2013

Opruimeritus

Het opruim-virus heeft me inmiddels aardig te pakken! Mijn voornemen begin deze maand was om 60 dingen op te ruimen (weggeven, recyclen, weggooien) en inmiddels zit ik al op 105 spullen. Ben ik wel blij mee, maar om nu te zeggen dat het zoveel opgeruimder eruit ziet? Dat kan ik nog niet zeggen!

Gelukkig hadden we vandaag bij de d'ruitdaging een opdracht die wél echt tot zichtbaar resultaat leidde: we hebben de mancave schoongemaakt! Sander reageerde eerst opgetogen, maar toen we eenmaal bezig waren, was hij het al snel zat. We hebben toen maar een alarmpje gezet, dat we er een uur mee bezig zouden gaan en daarna zouden stoppen. Maar in een uur kun je toch al een leuk resultaat bereiken:


In totaal verdwijnen er vandaag 5 troepjes naar de kringloop-doos, 4 dingen zijn op Marktplaats gezet en 5 heb ik aan vrienden en kennissen aangeboden. Ook heeft Sander een hele stapel vurenhout in mooie stukken gebroken voor in de kachel. Morgen komt er visite, dus dan gaat ie even aan om te showen :)

Ook zijn er al twee van de boeken weg die ik vorige week erop had gezet! Eentje wordt straks opgehaald als we gaan winkelen, de ander ga ik vandaag op de post doen. De rest van de boeken ga ik straks naar de kerk brengen, met een paar oude christelijke tijdschriften erbij.... Hopelijk komen ze goed terecht!

Nou, dat was het weer even. Ik ben zo druk als een klein baasje, maar dat geeft niks... ;)

5 opmerkingen:

 1. Ziet er nu al netjes uit, laat staan als jullie er geheel mee klaar zijn, enne heeft hij toch nog een excuses om de haard te mogen laten werken ;-)

  Aan ene kant wel goed, dan weten jullie wel meteen hoe alles werkt.

  Geniet er van morgen enne wees trots op dat er weer zo'n stuk opgeruimd is

  Veel Liefs,
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooooh heerlijk he? opruimen !!! ben al weken bezig, stapje voor stapje natuurlijk, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier ook stapje voor stapje. vandaag nog wat oude volle flessen shampoo, bodylotion, douchegel etc, verkocht voor 2 euro, minder dan ik had gehoopt maar had t anders weggegooid omdat ik eht gewoon niet gebruik. maak er dan liever iemand blij mee.. :) babykleertjes ook aan t weg doen, en zo langzamerhand steeds meer. dankzij een leuke fb groep voor hier in de buurt. hoef niets op de post te doen maar alles wordt opgehaald :) ideaal!
  Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij gaan met oude dia's en films beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)