zondag 5 januari 2014

Family fun day 1: naar het strand

Vandaag was de eerste zondag van het jaar en zijn we met zijn drietjes naar het strand geweest. Eerst zijn we met de bus en de trein naar het strand gegaan. We hebben daar een korte strandwandeling gemaakt en daarna een warme chocolademelk met slagroom gedronken. Op de terugweg hebben we nog een patatje gegeten.

Tobias zat gezellig in de draagdoek bij Sander en zodoende hadden we veel bekijks. Als we met de draagdoek op stap gaan hebben we altijd erg veel aanspraak vergeleken met wanneer we de kinderwagen meenemen. Erg grappig is dat!

Sowieso bevalt de draagdoek ons erg goed. Met een kinderwagen was een strandwandeling natuurlijk nooit een optie geweest.

Of Tobias het uitstapje leuk vond was lastig te zeggen…. In elk geval vond hij het zwart-witte plafond in de strandtent erg interessant; hij bleef er maar naar kijken!

Uiteindelijke kosten van dit uitje:
€17,80 voor de treinkaartjes
€6,50 voor de warme chocolademelk
€4,05 voor de patatjes

Voor volgende week hebben we ook alvast iets leuks bedacht, want als je pas op de dag zelf gaat bepalen wat je gaat doen, dan is het vaak al snel te laat om de juiste voorbereidingen te treffen. Volgende week gaan we een thuis-activiteit doen, omdat dit uitstapje toch wat duurder was geworden dan we hadden gepland. Het was namelijk niet de bedoeling geweest om patat én warme chocolademelk te kopen, maar doordat we waren vergeten om de vooraf gesmeerde boterhammetjes in de tas te doen was het toch wat duurder geworden dan gepland.


2 opmerkingen:

  1. Ik had altijd het idee dat het voor onze baby sowieiso leuk was, vanwege het lekker tegen je ouder aan liggen in zo'n doek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een leuke dag. Een draagdoek is denk ik voor beide, ouder en baby prettig. Ik denk dat Tobias zich in een draagdoek geborgen voelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...