zondag 12 januari 2014

Family fun day 2: cheesecake bakken en.... zwemmen!

Vandaag hebben we voor de family fun day een cheesecake gebakken. Sander en ik zijn dol op de cheesecake met witte chocolade en frambozen van de Starbucks, en dus hebben we deze vandaag geprobeerd na te maken. Op dit moment staat ie nog af te koelen dus kan ik over de smaak nog niet veel zeggen, maar we hebben het beslag voorgeproefd en als dat een goede graadmeter is, dan wordt het smullen vanavond!!

Omdat Tobias tijdens het bakken lag te slapen hebben we voor hem vanavond ook een leuke verrassing. We hebben voor Tobias namelijk een swimtrainer gekocht. Dit is een speciale zwemband waar hij nu al in mag (ok, officieel pas vanaf 3 maanden, maar we proberen het gewoon even!) Dus vanavond gaan we het 'grote' bad vol laten lopen en dan gaat Tobias lekker even ronddobberen. We hopen dat hij het zo leuk vindt als wij verwachten....

De kosten voor deze dag:
€12,60 aan ingrediĆ«nten voor de taart
€20 voor de zwemband (maar die gebruiken we waarschijnlijk wel vaker dan alleen vandaag!!)

Kortom: een hoop voorpret tot nu toe, maar nog niet echt veel te melden... Haha ;)

8 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar de taart, laat je nog even weten hoe hij geworden is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk,dat je voor zwemmen de deur niet uit hoeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zwemband was hier een groot succes. Zoontje kon zich zo zelf goed voortbewegen in het zwembad en had de grootste lol. Nu hij wat groter is zakt hij er een beetje in weg, ik denk dat het komt doordat hij vrijwel geen vet heeft en daardoor minder goed blijft drijven....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n zwemband. Veel gebruikt. Ging wekelijks zwemmen met een vriendin en haar even oude kind. Kinderen dreven heerlijk door het zwembad en wij konden kletsen. Beiden zijn nu echte waterratten en versneld door de zwemlessen gegaan omdat ze zoveel gezwommen hadden en daarmee een voorsprong.

  Ze lagen met 10weken in het zwembad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De meningen zijn erover verdeeld, maar ik neem het standpunt in dat jonge baby's niet in een zwembad horen. De chloorlucht is heel slecht voor hun longetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn ook zwembaden waar geen chloor gebruikt word. Bij ons in de buurt zijn zoutwaterbaden en ozon baden beide zonder chloor. Die van ons lagen al vanaf 6 weken in het zwembad en hebben prima longen zelfs een grotere longinhoud dan gebruikelijk is voor hun leeftijd.

   Verwijderen
 6. Klinkt gezellig. Kunnen jullie goed samenwerken?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)