zondag 19 januari 2014

Family fun day 3: chocoladefonduen en zwemmen

Vandaag hebben we weer een family fun day activiteit ondernomen, namelijk een chocolade-fondue. We hebben vooral erg gelachen, omdat we het beide niet vonden wat we ervan hadden verwacht. Ik had een choco-gasme verwacht, maar helaas eindigde dit met chocolade die veel te puur smaakte naar mijn zin. Sander verwachtte een romantisch avondje samen; in plaats daarvan werd het een lachwekkende middag met zijn drietjes. ;)

Ondanks de tegenvallende chocolade-fondue leverde het wel weer veel gesprekstof op. Onder andere over wat nou échte romantiek is en hoe bepaalde 'romantische' dingen ons door de media worden opgedrongen.

Tobias sliep in de box door alle chocolade-pret heen. Omdat we deze dag ook voor hem speciaal willen maken hebben we weer met hem gezwommen in de badkuip. De Swimtrainer waar ik vorige week over blogde bevalt dus erg goed. Sterker nog: we hebben hem de afgelopen week al 3 keer gebruikt!Het is elke keer wel even een geworstel en huilen geblazen om de band goed om te doen (al word je daar ook wel handiger in!), maar als hij dan eenmaal in het water ligt vindt hij het heerlijk. Zodra hij het water raakt stopt hij altijd direct met huilen. Helaas na een minuutje of 5 vindt hij het wel koud worden en dat laat hij dan wel weer duidelijk merken. Dan doen we de band af en gaat hij nog even helemaal het water in, wat ie ook heerlijk vindt :)

Kosten:
€6,99 voor de chocolade-fondu
€3 aan fruit en snoepjes om in de chocolade te dopen

4 opmerkingen:

 1. Chocofondue kan heel veel goedkoper, hoor. Met heel goedkope chocola (even aan denken bij de uitverkoop na Sint een letter voor 0,25 bij de Hema) en een scheutje koffiemelk. En fruit wat je hebt liggen of van die blikjes die je toch nooit op maakt van een Kerstpakket (blijft jááren goed) Hoop lol voor heel weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Swintrainer lijkt me echt geniaal!
  Jammer dat Zoonlief al 4 is :)

  Volgens mij hebben jullie een supermooie zondag gehad, ook al viel het choco avontuur een beetje tegen.
  Lekker toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben ook een swimtrainer voor oudere kindjes hoor! :) De rode is voor de jonkies, maar je hebt ook een oranje en een gele.

   We hebben inderdaad een superleuke zondag gehad :D

   Verwijderen
  2. Klinkt inderdaad als een gezellige middag.

   Enne, maak er even fondue van. Met een -e op het eind ;)

   Groetjes, juf

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)