donderdag 20 februari 2014

Huishoudbeurs 2014

Vandaag ben ik met mijn zusje naar de Huishoudbeurs en 9-maanden beurs geweest. Het viel me dit jaar erg tegen ten opzichte van vorig jaar. Het was ontzettend druk, waardoor we de helft van de beurs niet hebben gezien. Daarnaast miste ik Tobias echt ontzettend! Elke keer als ik een baby hoorde huilen (en dat gebeurt váák als de 9 maanden beurs wordt georganiseerd!!) stonden mijn oren alweer op scherp en daarna voelde ik zo'n steek van teleurstellling omdat ik Tobias natuurlijk niet bij me had.

Om 3 uur hebben we het dus voor gezien gehouden. Mijn zusje sleepte inmiddels een flinke buit aan spulletjes van Blond Amsterdam met zich mee en zelf heb ik ook wel wat dingen gekocht:
- Een nieuwe veilige blik-opener
- Cotton ball lights
- Een tas met babyverzorgingsproducten van de Kruidvat

Vorig jaar was de buit groter… Ik zou wel willen zeggen volgend jaar beter, maar ik denk dat ik volgend jaar een keertje oversla. Door deze drukte heb ik mijn buik even vol van de huishoudbeurs!

4 opmerkingen:

 1. wat is er onveilig aan de huidige blikopeners dan? Blikjes die geopend zijn zijn toch per defenitie onveilig want scherpe randen.
  En wat zijn cotton ball lights? wattenbolletjes met een lampje er in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze heeft geen scherpe randjes! Ik weet niet precies hoe het werkt,maar het werkt wel in elk geval!!

   Cotton balls zijn lampjes gemaakt van katoen. :)

   Verwijderen
 2. Ik kan het me helemaal voorstellen! Als het zo druk is dat je de helft niet kunt zien, en je alleen maar loopt op te letten dat je tegen niemand aan botst is er toch ook niets aan!

  Ik ga om die reden nooit naar de Huishoudbeurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd niet van het huishouden maar ik haat de huishoudbeurs!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)