zaterdag 31 mei 2014

Family fun day 22: dagje Haarlem

Vandaag zijn we met zijn drietjes naar Haarlem geweest voor een stadswandeling uit het tijdschrijft Toer-actief. Het was een erg leuke dag...

Eerst met de trein naar Haarlem... Tobias lag uiteraard heerlijk te slapen onderweg, die was natuurlijk nog moe van ons wakkerhouden de nacht ervoor ;)


Toen fijn gewandeld in Haarlem. Onderweg kwamen we wat hofjes tegen en in één van deze hofjes hebben we gezellig een boterhammetje gegeten en Tobias een flesje gegeven. Daarna weer verder, genieten van alle mooie dingen die er te zien waren in Haarlem....En als laatste hebben we bij Bagels and Beans wat gegeten en gedronken...Fijn detail: Sander heeft al 3 dagen geen prednison geslikt en desondanks ging het toch goed met wandelen. Het lijkt dus de goede kant op te gaan; al weten ze nog steeds niet waar die pijn door veroorzaakt wordt/werd (laten we hopen op werd!!)

Kosten van het uitstapje: €16

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!! Heerlijk zo'n dagje op stap!! En fijn dat het weer wat beter gaat!! Jullie hebben tobias al naar voren in de wagen?! Lijkt me weer zo'n stap... Onze dochter van 8 mnd toch nog maar lekker naar ons toe zolang ze dat nog leuk vind!

  Wij gaan de ffd ook maar eens invoeren! Leuk om te zien hoe jullie zo bewust van elkaar genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat ik heb je geïnspireerd om ook een family fun day in te stellen :)

   Tobias zit inderdaad al naar voren. Onze wagen heeft maar één stand, helaas. In het begin moest ik hier heel erg aan wennen, maar Tobias vindt het wel heel fijn, merk ik.

   Verwijderen
 2. hey,
  HipHop kunstenaar ProvySuflayy gepubliceerd "A Star Brite Burnin 'de eerste single van zijn nieuwe album!

  Bekijk de video nu op YouTube!
  www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

  Ga koop nu op iTunes en andere online retailers voor slechts 0,99 dollar cent
    iTunes link: bit.ly/1ex3cbq

  WAARSCHUWING: Video 'kunnen afbeeldingen van schattige kinderen bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...