vrijdag 16 mei 2014

Internet-mindering

Voor jullie is er misschien weinig van te werken, maar mijn internet-minderen door middel van de chromebook werkt erg goed! Ik heb de afgelopen twee weken veel meer voor elkaar gekregen dan de periode ervoor:

- Eindelijk heb ik mijn hobby keyboard spelen weer opgepakt
- Van Sander Tobias kreeg ik het boek mijn geheime tuin voor moederdag. Dit is niet, zoals de titel doet vermoeden, een boek over tuinieren, maar het is een kleur- en zoekboek voor volwassenen, met allerlei bloementekeningen en -mandala's! Ik ben er erg blij mee en ben al een flink aantal uren zoet geweest met kleuren:


- Ik ben met Tobias en mijn vader naar Miniworld geweest, wat ook erg leuk was! Mijn vader heeft een poppetje gekregen daar, dus vanaf nu staat hij samen met Tobias in Miniworld... (het is het poppetje naast de oliebollenkraam, met het zwarte jasje aan en een kindje op de arm!)


- De woonkamer is helemaal opgeruimd en schoon! (Met dank aan mijn ouders die zo lief waren om twee uurtjes van hun tijd op te offeren om op Tobias te passen!)

En vast nog wel meer dingen die me nu even niet te binnen schieten. 

Goed, nog even een cuty bonus.... Gisteren heeft Sparta de eerste wedstrijd tegen FC Dordrecht gespeeld, zondag de tweede wedstrijd en die moeten ze winnen, anders is het weer een jaartje in de eerste divisie. Tobias gelooft er duidelijk in... Het is net alsof ie zijn duim opsteekt... 1 opmerking:

  1. Wauw! Wat een gaaf kleurboek! Lekker zen kleuren inplaats van internetten lijkt mij een heerlijke invulling van je dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)