zondag 21 september 2014

Family Fun day 38: Ladies ride

Vandaag hebben mijn zusje, mijn moeder en ik de Leontiens ladies ride gereden. Het was leuk, maar ook heel vermoeiend.

Mensen die al echt, echt, écht heeeeel lang mijn blog volgen weten het misschien: ik ben hooggevoelig. En meestal kan ik daar prima mee omgaan en weet ik voldoende rustmomenten in te bouwen om weer lekker in mijn vel te komen. Maar de afgelopen weken met de verbouwing, een ziek mannetje, een verjaardagsfeest van mijn oma met een hoop familie-gezeur eromheen zat ik aardig aan mijn tax. Ik dacht dat een fietstocht er nog wel bij kon, maar dat kon dus niet. Het was te druk, te lawaaierig en hierdoor was het opeens genoeg en sloegen de stoppen door bij mij.

Op de terugweg heb ik echt gehuild, gewoon omdat ik té moe was en even niet wist wat ik met mezelf aanmoest. Gelukkig is Sander op zulke momenten erg begripvol en heeft me even met rust gelaten. Ik ben even in bad geweest en heb daarna even op bed gelegen. Daarna voelde ik me wel iets beter, maar tegelijk weet ik wel dat het niet opeens weg is. Daar gaat wel wat meer tijd overheen. :(

Maargoed, ik ben weer even tegen mijn eigen grenzen aangelopen en nu ga ik dus weer mijn best doen om mezelf af en toe eens een break te geven, zodat ik me hopelijk snel weer wat beter voel.

Ben trouwens wel heel trots op mezelf... Ik heb vandaag bijna 50 km gefietst!!!

Kosten: €10 voor de inschrijfkosten. Voor dit geld kreeg je een flesje water, een snelle jelle, een krentenbol, een beker sportdrank en een stuk fruit. En er werd €2,50 gedoneerd aan een goed doel.

3 opmerkingen:

 1. Bijna 50 km? Knap hoor! Dat doe ik je niet na. En nu, rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ikvind regelmatig die 10 km om oudste naar school te fietsen, dochter naar de oppas en naar huis(en andersom, bij elkaar 10) al serieus best veel.
  Maar zeker niet vergeten lief te zijn voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is een eind! Knap hoor! En inderdaad, dan is het belangrijk om nu even goed om jezelf te denken. Ik merk dat ik de laatste tijd ook teveel heb gehad: resultaat: ik kan niets hebben, dikke koppijn en inderdaad; even rustig aan doen helpt wel wat, maar daar is het nog niet mee weg. Ik probeer nu zo rustig en effectief mogelijk m'n dingen af te maken voor de vakantie en ben daarna HEEL blij dat ik even met niemand te maken heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...