zondag 21 september 2014

Verlies op NS weekend vrij

Ik weet nu al dat we deze maand de NS weekend vrij pas niet terug gaan verdienen. Hij kost €49 en we hebben nog lang niet voor dat bedrag gereisd.

Afgelopen weekenden zijn we niet weggeweest, omdat ik doodop was in de weekenden. We zijn vorig weekend even naar Delft geweest om een cadeautje op te halen dat we hadden besteld (later meer hierover) en gisteren zijn we naar de bibliotheek geweest, maar verder hebben we helemaal geen reizen gemaakt met de NS weekendvrij.

Vandaag doe ik mee met de ladies ride, dus ga ik ook niet met de trein. En volgend weekend zal het er ook wel niet van komen, want op zaterdag ga ik met mijn moeder, zus en tantes een taarten-workshop volgen dus ook dan geen treinreizen voor ons.

Op 28 september zouden we dan een treinreis van €35 moeten maken. Ik denk niet dat het gaat lukken. Maar we zien wel...

2 opmerkingen:

  1. Ik zou echt kritisch kijken of je hem na het eerste jaar wel verlengd. Daarin ook mee nemen dat er altijd goedkope aanbiedingen zijn. Ik het weekend zou je nooit € 35,00 hoeven uit te geven aan een treinreis. Kruidvat kaartjes zijn € 14,00 en die heb je ongeveer 6 7 maanden per jaar is mijn ervaring. Laatste periode was van half juni tot 5 oktober. Daarnaast nog AH, Blokker, Hema, spoordeelweken. Volgens mij is z'n abonnement alleen lonend als je ieder weekend reist ivm werk.studie of relatie. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk over een jaar gerekend of onze kaarten uitkunnen. Want de eerste maand hebben we weinig gebruik kunnen maken van de kaart. Nu twee weekenden achter elkaar wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)