zaterdag 11 oktober 2014

Even brutaal doen... :)

Ik ben meestal niet iemand die snel op 'vreemde mensen' afstapt, dat is meer Sanders specialiteit. Die gaat gewoon naast iemand zitten en knoopt met iedereen een praatje aan. Maar vandaag zag ik op het station twee mannen staan met een camera gericht op het spoor, en ik was toch wel benieuwd... Het bleek dat er een half uur later een stoomtrein langs zou komen, die reed vandaag tussen Gouda en Rotterdam heen en weer, vanwege een open dag bij het stoomdepot in Rotterdam. De eerst volgende trein zou ongeveer een kwartier later vertrekken vanuit Gouda.

Met dat verhaal in ons achterhoofd hebben we toen we in Gouda uit de trein stapten nog even gewacht en inderdaad, 5 minuten later kwam de stoomtrein binnenrijden, en weer 5 minuten later konden we dus meemaken hoe deze trein met veel lawaai en stoom het station uitreed. Erg leuk om eens mee te maken! :D Dus ik was blij dat ik even 'brutaal' was geweest.
3 opmerkingen:

  1. Ja echt leuk zo'n stoomtrein.
    Wij zijn 'n keer mee geweest met zo'n ding dat reed tussen Dieren en Apeldoorn.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...