zondag 26 oktober 2014

Family fun day 45: minigolfen

Vandaag zijn Sander en ik gaan minigolfen. Heel toevallig was het de laatste dag dat de minigolfbaan open was en dat we nog gebruik konden maken van de Rotterdampas-actie. Hierna sluit de golfbaan officieel tot in de zomer, maar de eigenaar zei wel dat ze misschien met lekker weer af en toe nog wel open zouden gaan. Maargoed, wij zijn geweest dus dat hebben we ook weer gehad ;)

Daarnaast konden we ook een gratis ijsje halen én kregen nog 25% korting op een portie poffertjes. Kortom: een en al gratis en korting ;)

Tobias heeft zich ook vermaakt, die vond het weer allemaal enorm interessant in het openbaar vervoer en om te kijken wat mama en papa nou weer voor raars aan het doen waren met zo'n klein, gek balletje.

Uitgaven: €8 voor het vervoer, €9 voor poffertjes en iets te drinken.

8 opmerkingen:

 1. wat leuk zeg! leuk dat jullie ook met tobias iets doen wat gewoon voor jullie is (en dat dat zo makkelijk gaat met hem :D )
  merk dat wij dat niet gauw doen. sowieso als we nu een dagje niets hebben, blijven we ook graag eens thuis.. (maarook heel veel leuke afspraken/verjaardagen enz, zoals vandaag van onze eigen dochter, hiervoor vorige week al haar kinderfeestje, en meer van die leuke dingen :D)

  plannen jullie dagjes weg ver van te voren ? doen jullie elke zaterdag iets als gezin ? of heb je ook (vaak ?) dingen als verjaardagen of andere afspraken met anderen ?
  gewoon nieuwsgierig hoe het bij anderen is :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat onze familie door heel Nederland verspreid woont gaan we lang niet naar alle verjaardagen. Wel regelmatig een weekendje daarheen, maar dat combineren we dan vaak met iets leuks doen daar in de omgeving.

   We plannen sommige dingen wel ver van tevoren, maar vandaag was bijvoorbeeld een spontaan idee dat we gelijk hebben uitgevoerd :)

   Verwijderen
  2. wat leuk! wij blijven vaak lui thuis hangen, te veel gedoe met zoontjes slaapje (tegen de tijd dat wij echt wakker zijn en toe om wat te doen rond 11u, moet hij al bijna naar bed (rond 11/12/1u in t weekend, geen vaste tijd) , maar ja we zijn niet zo uithuizig qua dingen doen. met de kids ietsje meer als er tijd is, maar zo druk dat thuis zijn ook wel eens lekekr is (en de dingen die we hebben in de weekendne vinden we leuk! geen nare verplichtingen oid)

   Verwijderen
  3. Ja, jullie situatie is ook heel anders, denk ik. :) En blijkbaar ook een heel ander ritme, want wij zijn vaak rond 10 uur toch wel klaar om te gaan ;) En Tobias die slaapt gelukkig ook redelijk goed in de wagen, en zo niet, dan wordt hij nooit dreinerig of chagerijnig :)

   Verwijderen
  4. man werkt 50 u per week en heeft veel slaap nodig, dus komt er in t weekend vaak pas rond half 10 uit, als we edcht iets plannen en vroeg weg willen wel eerder hoor :) (en hij moet ook vaak op zaterdag werken, dus kan ook niet altijd en dochter nog scouting op za-ochtend tot 10.30) we houden dus wel van een relaxte ochtend idd als we geen plannen hebben. Jeremy is nu 2 jr en 3 mnd, heeft echt zn middagslaap nog nodig, maar slaapt al een jaar niet meer in de wagen. hij kan wel zonder een slaapje als het echt moet (dagje pretpark enz) maar is niet ideaal, omdat hij t eigenlijk wel nodig heeft en daarna dus in moet halen :p maar hij wordt ook niet echt vervelend ofzo gelukkig. maar ben er zelf ook andersin, maar ja onze kids zijn 2 en 5, die kan je neit meer meenemen met iets voor ons en zeggen je zit maar op t bankje tot we klaar zijn :p we gaan juist dingen samen met ze doen (als er uberhaupt tijd is in de weekenden) als zwemmen, naar de biesbosh, monkeytown, park, stukje fietsen, theater (of dochter voglende week als verjaardagscadeautje naar K3 :D ) .midgetgolf over 2 jr ofzo wel weer, samen met de kids ;) dingen samen is voor ons dagje sauna oid, dus zonder kids ;) maar ik vind het juist super dat jullie dat wel doen hoor!! zeker met de leeftijd van tobias kan dat nog heel erg goed!! super juist, lekker samen weg!! :D

   Verwijderen
 2. Leuk dagje joh!
  Zelf was ik op de fiets gegaan en had thuis poffertjes gebakken. Haha
  Maar goed dat ben ik ;)
  Weet ook niet hoever het fietsen was.

  Groetjes Zuinige Zeeuw

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...