dinsdag 21 oktober 2014

Fijn zo'n oplettende moeder!

Gistermiddag belde mijn moeder. Ze had de nieuwsbrief ontvangen van Miss Etam en daar stond het vest dat ik op zaterdag voor €40 had gekocht nu in voor €35! Gisteren ben ik het dus direct gaan ruilen en heb weer fijn €5 terug dankzij mijn moeder.

Ik ben echt blij dat mijn mams zo ontzettend oplettend is. Ik heb het niet echt bijgehouden, maar ik denk dat ik toch zeker wel eens per kwartaal ergens geld terug kan halen dankzij haar. Of het nou is op een pot verf, een jas of mascara, mijn moeder houdt het allemaal in de gaten. En niet alleen voor mij, maar ook voor mijn zusje. Die had een gieter gekocht bij de Intratuin en de volgende dag zag mijn moeder hem in de aanbieding staan.

Ik ga nu een apart potje maken. De helft van het geld dat ik uitspaar dankzij haar oplettendheid stop ik in dat aparte potje en als het een mooi bedragje is geworden dan neem ik haar een keer mee uit eten om haar te bedanken voor al die keren dat ik dankzij haar geld terug heb kunnen halen bij de winkels.

16 opmerkingen:

 1. Door jouw berichtje zie ik dat mijn vest 7,50 goedkoper is. Alleen heb ik hem 10 dagen terug gekocht. Dat wordt een mailtje naar het hoofdkantoor. Thanks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor ;)

   Als je het bonnetje nog hebt doen ze vaak niet zo moeilijk bij Miss Etam. Je mag het sowieso ook binnen 14 dagen ruilen, maar ze geven liever wat geld terug dan dat je helemaal dat ruilproces door moet gaan...

   Verwijderen
  2. Om te kunnen ruilen, moet het labeltjes met de prijs ook nog aan het kledingstuk hangen want met een kassatiketje alleen zal je wellicht niet kunnen ruilen. Het eerste wat ik doe als ik thuiskom met nieuwe kledij is het prijskaartje eraf halen.

   Verwijderen
  3. Ik heb er bij de Miss Etam eigenlijk nog nooit problemen mee gehad, ook niet als het labeltje er al wel vanaf was...

   Verwijderen
 2. Watt lief dat je moeder daar zo op let voor je zus en voor jou.
  En 'n leuk idee om dan de helft van het bespaarde apart te leggen om met haar uit eten te gaan .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuk idee! En natuurlijk een mooi voordeel, het telt zo aardig op zo te horen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om het geld dat je bespaart bij elkaar te leggen en je moeder te trakteren. Superfijn dat ze zo met je meedenkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan bespreek je blijkbaar elke aankoop die je doet met je moeder? ;-)
  Ik vind het heel lief dat ze voor je oplet. Leuk idee om het uitgespaarde opzij te zetten en haar te verrassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, eigenlijk wel :) Als we elkaar bellen dan praten we daarover. En het vest had ik al aan haar laten zien, dus ze herkende hem direct op de site :)

   Verwijderen
 6. Helemaal begrijpen doe ik het niet...heb je nu dan geen vest meer? Of bracht je die van 40 euro terug, en kocht je er gelijk weer eentje van 35 terug?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het vest meegenomen naar de Miss Etam en dan retouren ze hem voor je en slaan hem daarna opnieuw aan en geven het verschil terug.

   Verwijderen
  2. Dat is wel heel netjes van Miss Etam! Pluim!

   Verwijderen
 7. Het siert je dat je de moeite, die je moeder voor jou en je zusje doet om prijzen te vergelijken zodat jullie allebei voordeel kunnen doen, echt waardeert..... Ik doe voor het gezin van onze oudste (baby oppas, bijna elke week koken voor het ganse gezin, werk in de tuin,......) veel maar krijg daar nooit een blijk van waardering of genegenheid voor terug.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ik me afvraag: weet niet of je er voor moet rijden, maar is het die 5 euro dan waard? benzine, parkeergeld en tijd?
  En genant aan de kassa staan.
  Ik zou het er zelf persoonlijk niet voor over hebben, maar als je het zo bekijkt zou je nog duurder uit kunnen zijn?
  Gr Nelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind zulke ruilacties ook erg genant en zou het nooit doen. Je hebt het gekocht voor 40 euro, klaar. Dan heb je gewoon pech dat het een paar dagen later goedkoper is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk hier begint een spaarzaam leven Daan! Goed gedaan~!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...