vrijdag 31 oktober 2014

Opruimen en hulptroepen

De laatste tijd zit ik bij vlagen niet zo lekker in mijn vel. Ik krijg het huishouden maar niet onder controle en daar baal ik enorm van. Het huis voelt nog niet / niet meer als een thuis. Zoveel rommeltjes, zoveel taakjes die nog moeten gebeuren.... Liefst sluit ik me ervoor af door 's morgens op pad te gaan met Tobias en pas 's avonds weer terug te komen. Maar dan kom je toch weer terug in een rommelig, ongezellig huis en voel ik me ook weer schuldig dat er niks is gebeurt. :(

Vanderweek hadden mijn zus en ik een goed begin gemaakt door alvast wat met de meubels te schuiven. Vandaag ben ik zelf verder gegaan door de mancave weer eens op te ruimen. Als we het nou over een hotspot hebben: die hele mancave is één grote hotspot die zich niet in 2 minuten op laat ruimen. Maar inmiddels heb ik flink wat spullen weggegooid en nu past in elk geval de kinderwagen er weer in. Dat scheelt echt enorm veel irritatie voor mij!

Het volgende wat ik ben gaan aanpakken is de keuken. Laatjes uitmesten, nog meer weggooien... Als je eenmaal bezig bent dan blijf je gaan! Lekker hoor!!

Toen kwamen er opeens hulptroepen langs. Mijn ouders hadden door dat het me een beetje boven mijn hoofd begon te groeien met de verjaardag op komst, dus die kwamen even wat morele steun geven. En als je dan samen bezig bent dan krijg ik altijd veel meer gedaan. Mijn vader heeft ook nog twee schilderijtjes voor me opgehangen, geeft ook alweer een heel ander gezicht.

Zo, en nu ga ik weer verder, maar dan weten jullie in elk geval waarom het zo stil is vandaag ;)5 opmerkingen:

 1. Het is altijd fijn om terug te kunnen vallen op familie, of nog beter ze komen uit zichzelf te hulp, ken het hoor, als het hier even teveel aan het worden was dan in ene stond mn pa weer op de stoep of samen met mn ma, van de week ook in ene is zo de achtertuin weer netjes (naja moet nog het gras tussen de voegen vandaan en de aarde wegwerken die nu over is) Maar het geeft inderdaad weer een energy boost, zeker als je eenmaal bezig bent met opruimen is het moeilijk om te kunnen stoppen.

  Geniet er maar van, van het opruimen en de hulp en alvast veel plezier met plannen van de verjaardag, vergeet je niet de batterijen voor de camera op te laden en een lege extra sd kaartje klaar te leggen ;-)

  Veel Liefs,
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je ouders zo spontaan komen helpen, koester ze.
  Kon zelf nooit op iemand terugvallen, ben van plan het zelf bij mijn eigen kroost het beter te doen en ze te helpen als dat nodig is of fijn. Geweldige ouders heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn hoor, dat je ouders kwamen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat ze zomaar even langs kwamen om te helpen! En dat het boven 't hoofd groeit is heel herkenbaar, dan werkt het gewoon soms ook verlammend, hier tenminste. Het is vaak toch gewoon weer een kwestie van beginnen, maar dat lukt niet altijd even goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)