zondag 12 oktober 2014

Weekmenu + bezoek CB

Zo, alvast vandaag het weekmenu gemaakt. Sander is morgen vrij, omdat we naar het consultatiebureau gaan. Normaal ga ik wel alleen, hoor, maar Tobias krijgt morgen een prikje. En dat heb ik de afgelopen keren ook alleen gedaan, maar nu is hij wat groter en ik vind het zo zielig :( Zal het niet aan Tobias laten merken, want ik wil hem niet bang maken voor naalden (zoals zijn vader is :P ). Maar het is nu toch anders dan de vorige keren, omdat hij nu veel bewuster is van alles om zich heen, vind ik.

Maargoed, dan gaan we morgen uit het consultatiebureau ook direct even boodschappen doen. Het winkelcentrum zit daar vlakbij, dus dat scheelt :)

We eten:

Maandag:
Boerenkool (met zijn allen)

Dinsdag:
Wedges met sla en vegetarische shoarma (met zijn allen)

Woensdag:
Risotto met champignons (allemaal, alleen voor Tobias halen we er iets eerder uit omdat we er voor onszelf dan nog kaas doorheen doen)

Donderdag:
Wij: zelfgemaakte pizza
Tobias: risotto op herhaling.

Vrijdag:
Spruitenstamppot met appel en kaas (voor Tobias zonder kaas)

Zaterdag:
Macaroni (met zijn allen)

Zondag:
Restjesdag / doorschuifdag

11 opmerkingen:

 1. Ach gossie, dat vind ik ook zielig, kindjes die een prik moeten.
  Ben met m'n nicht weleens mee geweeest want was lastig voor haar om alleen te doen met de drieling.

  Lekker menu heb je. De spruitenstampppot met appel en kaas lijkt me vooral erg smakelijk ook, ga ik ook een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :)

   Het spruitenrecept staat ook uitgeschreven op positiefbesparen.nl , ik kook de spruitjes dan namelijk kort en roerbak ze verder ;) En dan op het laatst stamp ik alles door elkaar :D

   Verwijderen
 2. Ik was er vrijdag met B. 81 cm en 11,5 kg...geen wonder dat ik hem zwaar vond :-) geen prikjes gehad. Hij had iets verhoging, dus vrijdag maar weer terug. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, flinke kerel wordt het al zeg! Lijkt me pittig als je zwanger bent en dan elke keer met zo'n gewicht sjouwen erbij!

   Verwijderen
 3. Had ik ook!! De enige x dat ik zelf op zag tegen de prik.. En wat dacht je? Geen kik gaf ze! Dus.. Komt goed!!

  Succes! miek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die prik is hij al heel snel weer vergeten hoor. Pas bij de 9-jarigen prik is het echt een drama. Vooral omdat ze alle klasgenootjes voor zich zien staan en de 1 de ander op jut.
  Ik ben meer van het niet piepen, naald er in en er uit en gaan.
  Wat moet dat moet en daar gaan we niet over zeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn oudste vond die 9 jaars.prik heel eng. Maar toen zijn beste vriendje echt keihard huilend en gillend binnenkwam (jarenlang elke dag een prik wegens groeistoornis) heeft hij zich heel groot gehouden en laten zien dat het niet erg was (ookal prikte ze bij hem verkeerd en dus in de spier.)

   Verwijderen
 5. Mijn man is denk ik nog nooit op het CB geweest. (En met 6 kinderen heb ik er al heel wat bezoekjes opzitten ;-) ) Hij werkt en ik ben thuis. Het is nog nooit in ons hoofd opgekomen om daarvoor vrij te nemen. Ik ben ook regelmatig met 2 kinderen tegelijk naar het CB geweest: een baby en een peuter. Is wel wat omslachtig. Allebei uitkleden en aankleden. Maar goed dat ben je gewoon wat langer bezig. En tja die prikken...Niet echt leuk, maar het moet gewoon even. Nu waren onze kids best wel bikkels hoor. Ze huilden bijna nooit. Sterkte morgen, hopelijk heeft hij er niet al te veel last van.
  En met 9 jaar hoeft het ook geen drama te zijn hoor. Zoonlief is laatst met zijn vriendinnetje meegereden voor de prikken. Ze vonden het best spannend, maar waren samen heel stoer geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sander is nu denk ik drie keer meegeweest. Bij de gehoortest, want toen had ie nog vrij na de bevalling en nog 2 keer voor gewone controles. Wij hebben dit jaar geen vakantie gehad, dus hij heeft voldoende vrije dagen over voor dit soort uitspattingen :D

   Verwijderen
  2. Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor. Het is ook geen kritiek. Wij doen het gewoon anders, niet beter. Ieder doet het zoals bij hem/haar past.
   Je moet doen waar je je lekker bij voelt. Lekker toch een dagje samen!

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...