woensdag 15 oktober 2014

Weer €10 verdient dankzij mijn blog

Eergisteren schreef ik over de ski-pakjes die ik bij de Lidl had gekocht. Een aantal lezers wees me erop dat zo'n skipakje al snel te krap valt, omdat je er kleding onderaan doet. En dat ik de pijpjes de eerste tijd natuurlijk ook kon oprollen (duh, waarom bedenk ik dat zelf niet?!)

Zodoende heb ik het skipakje maat 74 - 80 teruggebracht. Maat 86 - 92 zat hem namelijk al prima, nog wel iets te lang maar in de breedte had hij inderdaad niet kleiner moeten zijn.

Vanochtend ben ik het skipakje dus direct terug gaan brengen en zodoende heb ik weer eens €10 verdient dankzij mijn blog. Dat is zeker niet de eerste keer en het zal ook vast niet de laatste keer zijn. Thanks!

Ik heb nog geprobeerd om een leuke foto te maken van Tobias in zijn skipakje, maar hij lag de hele tijd heen en weer te rollen als een soort wormpje. Zo'n pak is natuurlijk best wel dik en beperkt hem in zijn bewegingsruimte. Maar dat maakt het tegelijkertijd ook wel weer heel erg schattig! Wat mij betreft mag de winter dus beginnen ;)
6 opmerkingen:

 1. Nou dat is snel verdiend!
  Leuk je kleine man in zijn warme pak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat ziet er heel goed uit bij Tobias, volgens mij nog genoeg bewegingsruimte en blij dat we je hebben kunnen helpen, daar zijn lezers voor toch:-)

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is hij de slalom al aan het oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, nu je het zegt, het lijkt er inderdaad wat op!! :D

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...