maandag 27 oktober 2014

Wintertijd: tijd voor verandering :)

Wat een gekke dag vandaag! Vanmorgen toen ik opstond had ik nog helemaal geen idee van hoe de dag er vandaag uit zou zien en ik heb echt zóveel gedaan! Ik denk dat het komt door de wintertijd. Ook vandaag had ik het gevoel dat ik een uurtje extra had, echt heerlijk!

Vanmorgen ben ik lekker met Tobias gaan wandelen en even wat boodschapjes gedaan.

's Middags is mijn zusje op visite geweest en we waren een beetje aan het brainstormen over hoe ik ons huis meer als thuis kon laten voelen. Ik voel me namelijk in onze woonkamer nog steeds niet echt thuis. We zijn er hier ingetrokken met onze meubels vanuit ons vorige, veel kleinere huis. Daar pasten de meubels prima, maar in het nieuwe huis is het allemaal nét niet. 

Uiteindelijk zijn we samen aan de slag gegaan, hebben wat met de meubels geschoven en nu voelt het al heel anders, knusser. Er moet nog wel een en ander gebeuren, maar het is opeens een heel ander beeld, terwijl we helemaal niet zó extreem veel hebben verandert. Enne.... het is nu ook wat ruimtelijker, wat opzich ook geen kwaad kan aangezien er op zondag 30 man visite komt, als iedereen komt!Naast het veranderen van de meubels heb ik ook iets anders veranderd: voor het eerst sinds jaren heb ik mijn haar thuis laten verven. De laatste keer was denk ik zo'n 8 jaar geleden. Daarna heb ik het nog wel een paar keer bij de kapper laten doen, maar nu dacht ik: waarom niet?! Het verschil is subtiel dus ik ben benieuwd of Sander het ziet. Zelf ben ik er wel blij mee, het geeft net iets meer sprankeling aan mijn haar :) 
9 opmerkingen:

 1. Fijn dat het al wat knusser voelt door 'n beetje te schuiven met alles.
  Ik weet niet hoe je haar wás maar dit is 'n mooie kleur in ieder geval vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt iig een mooie gulle mond daantje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he dat je je huis zo kunt veranderen door alleen maar te verschuiven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je haarkleur is mooi, maar ik weet niet hoe het van te voren was. haha. Ja, een beetje schuiven met meubels kan enorm schelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat de veranderingen in huis al beter voelen :) en de kleur is inderdaad mooi, ook fijn dat het thuis verven dan bevallen is. Dat is soms toch even spannend (bij de kapper overigens ook...), maar vaak wel een stuk voordeliger!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk je nieuwe interieur en haarkleur! Hopelijk voel je je snel meer thuis en ga je met een goed gevoel de winter in.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om eens een gezicht bij je blog te zien. Thuis je haar verven is inderdaad goed te doen. Stuk goedkoper ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weet je wat ook heel leuk is, een kleed onder de tafel, geeft net even meer aan een ruimte. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)