dinsdag 28 oktober 2014

Bijna jarig...

Nog 5 nachtjes, dan is Tobias alweer één jaar. Ongelofelijk hoe snel een jaar dan gaat, eigenlijk. Sommige dagen leek wel geen eind aan te komen, maar als je dan terugkijkt dan kun je toch alleen maar beamen wat iedereen al zei: geniet elke dag, want voor je het weet is ie groot!

Ik ben dus ook al druk bezig om dingetjes voor te bereiden voor zijn verjaardag. We hebben versieringen gekocht, taarten besteld en gisteren dus de kamer verbouwd ;) Maar het meeste moet nog dit weekend gebeuren. Ik kan nu wel alles helemaal schoonmaken, maar voor de grote dag moet het toch allemaal nog een keer opnieuw. Wel probeer ik om zo min mogelijk rommel te krijgen, zodat het echt alleen een kwestie is van overal een doekje overheen halen.

Verder moeten we ook nog zijn cadeau ophalen. We hadden de grote regenboog besteld bij een speelgoedwinkel in Gouda en het zou 2 weken duren. Afgelopen vrijdag heb ik er even achteraan gebeld en het bleek dat de leverancier wat vertraging had. Nu ging de eigenaar van de winkel de regenboog ophalen bij een collega-speelgoedwinkel in Dordrecht. Echt een supernette service, vind ik!

Van mijn schoonmoeder krijgt Tobias een wheelybug. Vorige week belde ze dat Tobias er wel vast mee mocht spelen. Hij is namelijk nu al druk bezig met oefenen met lopen en de wheelybug kun je daar goed bij gebruiken. Ook kun je er bovenop zitten en dan door de kamer heen rijden. Mijn schoonmoeder vond het prima als Tobias er alvast mee ging spelen, want, zoals ze zelf zei: hij heeft er toch nog geen weet van dat ie straks jarig is.

Tobias was in het begin niet echt enthousiast toen we hem erop zetten. Hij kijkt echt zo van: moet dit nou écht, mamma?
Even later vond hij het gelukkig wél leuk:


Maar zijn eerste stapjes?! Die deed hij vorige week dus door zijn eetstoel door de kamer te duwen... Lekker eigenwijs ;) 

6 opmerkingen:

 1. Heel schattig! Herkenbaar ook dat je voor het feest alles tip top in orde en blinkend schoon wil hebben... Beetje jammer dat je na het feest weer opnieuw kunt beginnen... Veel plezier met alle voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat mega schoonmaken voor een verjaardag een zinloze actie. Ik zorg dat het opgeruimd is en gewoon schoon, en dan na de verjaardag doen we het goed. Scheelt me bergen tijd en stress.

   Verwijderen
 2. Zijn gezicht spreekt boekdelen op de eerste foto! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wahhaha schattig ik kende de wheelybug niet eigenlijk ik had het weleens gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat gaat de tijd toch hard he ;) de cliche's zijn allemaal waar... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alweer bijna 1 jaar, waar blijft de tijd vraag je jezelf af. Het gaat zo snel. Leuk cadeau van je schoonmoeder, hier heeft Tobias wat aan. En wat een service van de winkel, echt klasse hoor. En met slingers en taarten zal het vast een knalfeest worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...