donderdag 13 november 2014

Blogcensuur / verdwijnende reacties

Vorige week werd ik door een anonieme reageerder beschuldigd van blog-censuur. Volgens haar (of hem?) zou ik een reactie van haar hebben verwijderd waarin ze had gezegd dat de Dirk goedkoper was dan de Albert Heijn. Ik was me van geen kwaad bewust en dat zei ik dus ook.

Maar toen kreeg ik vanderweek via de email een berichtje dat ik een reactie van iemand had en ik dacht: daar ga ik eens even op reageren. Dus ik ging naar mijn blog toe, maar de reactie was dus in geen velden of wegen meer te verkennen! Helemaal foetsie! Misschien was dit dan ook wel met die andere anonieme reactie gebeurt. Ik heb geen idee!

En nu vandaag zie ik dus dat Budgetmama had gereageerd op mijn blog, maar ook deze reactie is niet meer terug te vinden. En ook mijn eigen reactie op haar berichtje niet meer :( Dus bij deze: Budgetmama: ik heb nog geen patatjes uitgeprobeerd in de airfryer. Gaan we vanavond doen, dus ik laat nog weten of die lekker waren!

Maargoed. Wat er dus aan de hand is, ik heb geen idee!! Mocht je een reactie hebben geplaatst en die is nergens meer te vinden, dan is dat dus geen censuur ofzo, maar er gebeurt gewoon iets raars op de blog! Ik laat Sander en vanavond even naar kijken.

6 opmerkingen:

 1. ik zie de reactie van Budgetmama en jou reactie daarop staan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie beide reacties ook staan....liesbet

   Verwijderen
  2. Ja, ik zie ze nu ook weer staan!! Echt ontzettend vaag, zeg! Eens kijken of die andere reacties er nu dan ook (weer) opstaan

   Verwijderen
 2. Stonden ze dan niet in de spam? Dat heb ik een keer gehad en even later waren ze teruggeplaatst. Een andere keer zag ik een spamreactie en toen ik die wilde verwijderen was hij al in de spam gezet door blogger. Wel jammer als dat gebeurt met normale reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het idee van Realmam was ook mijn eerste reactie. Ik weet dat als ik bij blogs met een eigen domein of wordpress-blogs de eerste keer reageer, ik standaard in de spam terecht kom omdat ik ook een eigen domein heb, en zo vond ik dit heel erg klinken. Aan de andere kant heb ik gemerkt dat het bij blogger nooit/niet zo snel gebeurt, maar het lijkt me wel handig om in de gaten te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had laatst ook zoiets. Bij mij was een reactie ook verdwenen. Eerst stond de reactie gewoon bij de opmerkingen. Later vond ik hem terug in de spambox.
  kabouters of onhandigheid van mij?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...