dinsdag 18 november 2014

Een bestemmingsplan maken

Vandaag ga ik eens druk aan de slag voor een bestemmingsplan voor het kerst Sinterklaasdorpje ;) Afgelopen jaren deed ik maar wat, maar inmiddels heb ik zoveel huisjes, lampjes en poppetjes dat het toch wel handig is om van tevoren na te denken waar alles komt te staan en hoe we de lampjes moeten laten lopen. Want bij een beetje mooi Sinterklaasdorpje zie je de snoertjes ook niet, maar dat kost wel tijd en van tevoren nadenken waar alles moet komen te staan.

Bovendien is het ook nog een aan elkaar geschakeld geheel; je hebt splitsers en verschillende lampjes aan één koordje.... Dus om zo min mogelijk stopcontacten te hoeven gebruiken moet je ook wel weer even nadenken hoe je alles het beste kan aansluiten. Het is ingewikkelder dan je zou verwachten, en met één huisje is het ook nog niet zo lastig, maar hoe meer erbij komt hoe lastiger het wordt! ;)

Daarnaast ben ik over 2 weken jarig en voor mijn verjaardag heb ik geld gevraagd. Daar ga ik een draaimolen van kopen voor in het dorpje. Maar die ga ik dus morgen alvast kopen, want dan is er een actie met 30% korting op het hele assortiment.

Het is de bedoeling dat het geheel komend weekend wordt neergezet. Ik kan me daar nu al helemaal op verheugen. :)

6 opmerkingen:

 1. Ow leuk!!! Ik vindt die dorpjes altijd zo mooi!
  Veel plezier met bedenken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat soort voorbereidende acties. Ik heb net ons kerstkaartje ontworpen. Zijn we al uitgebreid voor op de foto geweest, volledig in winterstijl. En verder zijn we nu natuurlijk volop bezig met Sinterklaas. Er moet weer een surprise gebouwd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zeg, met zijn allen op de foto voor een kerstkaart! Wij zijn zoiets ook van plan, maar ik ben nooit zo creatief. Als ik dan andermans kaarten zie denk ik wel eens: waarom heb ik dat nou niet bedacht?! :p

   Verwijderen
 3. Ik ben benieuwd! Volgens mij heb ik nog nooit een sinterklaasdorpje gezien :O Ook geen kerstdorpje trouwens :$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik 'kwijl' altijd bij het tuincentrum als ik die dorpjes weer zie. Het huisje met de poezen (ik ben poezen gek), of het draaimolentje, muziekdoosje, zo schattig allemaal. Maar voor mijn budget veel en veel te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij bergen met spijt in ons hart alweer ons kerstdorpje op. Bouwen begint met een bestemmingsplan, op welke schaal dan ook ; ). Kan me nu al verheugen op komende kerst!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)