maandag 10 november 2014

Een vervroegd kerst-elfje

Vandaag kwam de postbode eindelijk met het pakketje waar ik eigenlijk al een jaar op zat te wachten: een pakje van Next Direct met daarin een kerst-elfjes pakje voor Tobias. Eigenlijk wilde ik Tobias vorig jaar al als kerst-elfje verkleden voor de kerstdagen, maar mijn moeder vond dat dus écht niet leuk en toen heb ik me uiteindelijk over laten halen om het niet te doen. Nu nog spijt van! Dus dit jaar moest en zou er een kerst-elfjes pakje komen.... Helaas pindakaas voor wie het niet leuk vindt!

Uiteraard heb ik het direct even bij hem aangetrokken en ben nu helemaal in mijn nopjes! Het is nu nog wel wat te groot, maar over anderhalve maand zal het hem vast wel beter passen :)





22 opmerkingen:

  1. Hahahah wat een ontzettend leuk pakje! Niets aantrekken van je moeder hoor, nu hij nog zo klein is kan het nog en het staat echt adorable. Supergaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, en dan zelf zo'n gebreide kersttrui aandoen als je naar je moeder gaat :-)

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die zag ik vandaag inderdaad in de folder van de Lidl staan en waarschijnlijk gaan we dat inderdaad doen ;) Keertje met zijn allen foute kerst vieren ipv zo opgedirkt ;)

      Verwijderen
  3. Haha, geweldig! Echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Doen wat jij wilt. Ik zou het geloof ik ook niet kopen, maar het staat hem erg goed. En nu, op naar je moeder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die heeft de foto direct via whats app ontvangen... En ze vond het (gek genoeg!!) echt helemaal super, lief, schattig etc. :D

      Verwijderen
  5. O, jammer dat ik die nooit gevonden heb, wij hebben dochter van toen 3 maanden in een kerstmannen outfit gehezen, en een paar maanden later in een paashaasjes pak (dat doen we nog elk jaar, met schminck en alles), en ook natuurlijk bij St Maarten maken we er een happening van. Jammer genoeg wordt hier maar weinig Carnaval gevierd, dat verkleden is toch helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een paashazenpakje heb ik dan weer niet kunnen vinden! Als je een adresje voor me hebt hoor ik dat graag!

      Verwijderen
    2. Tja, dat adresje heet: pure huisvlijt want zelf gemaakt. Dat doe ik nu nog bij de meeste verkleedoutfits als er genoeg tijd is tussen idee en draagmoment.

      Verwijderen
    3. Knap zeg!! Helaas ben ik niet zo goed met naald en draad :(

      Verwijderen
  6. Tobias staat mooi met het pakje maar ik persoonlijk zou daar totaal geen geld aan willen uitgeven omdat dergelijke outfit meestal maar één keer gedragen wordt en ik het dan eigenlijk 'geld in het water' vind. Je kan hem dat pakje achteraf natuurlijk laten afdragen als pyamaatje dan heeft het tenminste nog een beetje nut gehad.....liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow super! wat een enorme stap voor jou ook, even sch*t hebben aan iedereen en lekker doen wat JIJ wil, super!!!! en leuk pakje hoor!! ben zelf niet van de pakjes voor 1x, maar vind het wel leuk!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Uiteindelijk wel een echt kerstding, al zou ik het zelf ook zonde vinden van eenmalig.

    Ooit wilde ik voor dochter van 3 of 4 een jurkje met kerst, nergens te vinden en te weinig tijd om zelf te maken. Uit en soort protest een spijkertuinbroek gekocht met fucsiaroze trui eronder, daar had ik toen heel lang wat aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Op facebook kon je vorige kerst (en daarvoor) zo'n elfenfilmpje maken, daar past Tobias zo in. Heel leuk hoor. En geniet er flink van dat is onbetaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ken ik! Die dansende elfjes zijn van JibJab, wij maken elk jaar zo'n filmpje, erg grappig :D

      Verwijderen
  10. Leuk voor op de kerstkaarten. Gr. Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dacht ik ook! :) Alleen jammer dat hij het bijpassende mutsje binnen 2 tellen van zijn hoofd trekt en weggooit. :(

      Verwijderen
  11. Super leuk! waar kan ik die bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem besteld via www.nextdirect.com . Echt een superleuke webshop, ik koop daar wel vaker kleding voor Tobias :)

      Verwijderen
  12. O next direct super webshop!
    Ik koop er ook regelmatig

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)