zondag 30 november 2014

Onze sinterklaasviering - deel 1

Vandaag was dus onze eerste sinterklaasviering - op 7 december deel 2, want dan vieren we het nog een keer met mijn ouderlijk gezin.

Het was gezellig. Zoals ik had verwacht was er niet superveel tijd om te kletsen, omdat er veel gedichten waren. Maar heb wel tussendoor wat kunnen kletsen met mijn schoonzus en haar "nieuwe" vriend (inmiddels niet supernieuw meer, maar zo vaak zien we elkaar niet!)

Ik ben wel enorm verwend, want er waren dus sinterklaas-cadeautjes en verjaardagscadeautjes voor me gekocht. Ik heb heel veel spulletjes gekregen om te bakken, dus dat wordt veel lekkere dingen maken de komende tijd. Ook Sander en Tobias zijn goed verwend.

Daarnaast hebben we ook altijd 3 wedstrijdjes met Sinterklaas, compleet met wisseltrofeeën. Eentje voor het beste gedicht, eentje voor het origineelste cadeau en eentje voor de beste surprise. (Overigens niet verplicht, een surprise, maar heb een vrij fanatieke schoonzus die dol is op surprises maken!) We doen dit nu 3 jaar en dit is de 2e keer dat ik de prijs voor het beste gedicht heb gewonnen. Wat mijn schoonzus heeft met surprises heb ik met gedichten schrijven, dus ik vond het wel erg leuk dat ik heb gewonnen.

En nu mag ik weer aan het schrijven voor mijn eigen familie, want iedereen heeft aangegeven dat ze het toch wel heel leuk zouden vinden om naast een gedicht van degene die ze heeft getrokken ook een gedicht van mij te krijgen, omdat ze mijn gedichten zo leuk vinden. Dus dat wordt flink doorschrijven deze week ;)


O ja, en mijn rug doet nog steeds erg veel pijn. Ik wijt het eraan dat ik gisteren en vandaag op een stoel heb gezeten ipv op onze eigen bank.... Hopelijk zakt het snel weer weg!

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, wisseltrofeeën voor het leukste gedicht, surprise en cadeau. Wij hebben ook net sinterklaas met de hele familie achter de rug. Leuk idee voor volgend jaar.
  Beterschap met je rug !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig zeg en leuk dat ze jouw speciaal vragen.

  Uhm heb je soms geen spit of wervel die verkeerd zit? zou toch even dokter overleg plegen.

  grt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pff gedichten schrijven,ik ben blij dat ik dat niet hoef te doen, ben er zo slecht in. Beterschap met je rug

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...