zondag 7 december 2014

December kraskalender + Sinterklaas vieren

Vorig jaar had Sander een december kraskalender gekregen op zijn werk. Ik vond dit toen erg leuk en had dat bij mijn moeder laten vallen. Dus kreeg ik vandaag opeens een kraslot voor Sinterklaas. Echt een leuke verrassing, nu kan ik lekker de hele maand krassen. Zelf zou ik zoiets niet snel kopen, want dat vind ik dan weer zonde van het geld. Maar om te krijgen vind ik het wel heel leuk :)Omdat ik de afgelopen dagen natuurlijk nog niet had gekrast mocht ik direct 7 vakjes openmaken.... En ik heb al €1 gewonnen. Woehoe! :) Ach, voor mij is de spanning en het elke dag een vakje openmaken toch hetgene dat het leuk maakt. Als we niks winnen is er ook geen man overboord, maar dromen mag altijd, toch? :)

Verder was het ook erg gezellig. Lekker gegeten en gekletst. En Tobias was ook superlief, hij heeft anderhalf uur netjes aan tafel gezeten, niet gemopperd of gezeurd dat het te lang was. Dus ik ben echt supertrots op ons kleine ventje!

Oja, en dan vergeet ik nog iets anders waar ik trots op ben: onze Pieten-soesjes:


3 opmerkingen:

  1. We krijgen er ook ieder jaar eentje van mijn schoonouders, best wel leuk om te krijgen. Moeten alleen nog wat hokjes open krassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb ik ook ja, zelf kopen vind ik zonde, maar krijgen is altijd leuk :) En wat een leuke soesjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)