maandag 8 december 2014

Kerstmarkt Maastricht - teleurstellend :(

Vandaag ben ik dus, zoals ik vanmorgen al schreef, met mijn zusje en moeder naar de kerstmarkt geweest. De sfeer zat er goed in, tot we bij de kerstmarkt kwamen ;) Blijkbaar hadden we ons er iets meer van voorgesteld dan het daadwerkelijk was. En toen het ook nog begon te regenen was de kerstsfeer helemaal ver te zoeken.

Uiteindelijk zijn we 3,5 uur later alweer huiswaarts vertrokken. Onderweg hebben we nog wel even wat bij La Place gegeten, wat wel gezellig was. Maar ik ben blij dat ik weer thuis ben.

Ach, een illusie armer ;) Maar we hebben toch wel een gezellig dagje gehad met zijn drietjes :) En ik heb alvast wat kerstinkopen kunnen doen, dus dat is ook altijd fijn!

10 opmerkingen:

 1. Er schijnt altijd een hele mooie kerstmarkt in de grotten van Valkenburg te zijn misschien een idee voor volgend jaar. Via google is er wel informatie over te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het tegenviel, nooit leuk als dat gebeurd, terwijl je jezelf ergens op verheugd had.

  Dordrecht heeft ook altijd een grote kerstmarkt.
  kerstmarktdordrecht punt nl. Dit jaar van 12 t/m 14 december. Misschien is het wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het tegenviel. Maar ja, als jullie het samen maar gezellig hadden, dat is ook wat waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is wel jammer van de hele onderneming. Als het regent ga je ook niet makkelijk ergens zitten of iets anders doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat hen ik vaker gehoord, dat de kerstmarkt in Maastricht sfeer mist. Net zoals Nienke zegt in Valkenburg zijn er twee kerstgrotten (de gemeentegrot en de fluwelen grot) en dat is wel leuk (ben er zelf geweest ook fijn ivm het weer in deze tijd van het jaar), ook Valkenburg zelf is door de ondernemers helemaal in kerstsfeer gehuld, alle winkels en horeca zaken zijn zowel van binnen als buiten helemaal versierd. Misschien ideetje voor volgend jaar. De kerstmarkt in Aken viel familie ook heel erg tegen, het wordt vaker mooier voorgesteld dan het is. Hier staat de kerstboom en wij blijven lekker gezellig thuis de komende werken, muziekje aan, lekker lezen, iets lekkers eten of drinken (zelfgemaakt). Heerlijk, ga niet meer ergens door de kou sjokken voor een kerstmarkt.  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het tegenviel. De limburgers trekken veel naar Dusseldorf. 45 minuten rijden. Ikzelf ben niet zo'n kerstmarkt fan, dus kan je geen advies geven. Valkenburg ben ik wel eens geweest, maar vond er niets aan, maar dat lag misschien meer aan mij. Ik zoek die kraampjes allemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat het niet zo leuk was. Bij mij kan zoiets bedorven worden door veel te veel drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom viel het jullie tegen? Zeker meer gewone waren dan kerstkraampjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ook, ja. Maar ook dat het veel kleiner was dan we hadden verwacht ;)

   Verwijderen
 9. Kerstmarkt moet je gewoon in Duitsland doen, dat kunnen ze in Nederland niet, ook niet in de grot van Valkenburg....

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)