zondag 18 januari 2015

Goede zondags-gewoontes (omnomnom!)

Vorige week toen ik uit de kerk kwam had Sander cakepops gemaakt en vandaag kwam ik thuis en stond hij pannenkoeken te bakken. Ik zeg: goede gewoonte / nieuwe traditie! ;) Het is in elk geval heerlijk thuiskomen met al die lekkere bakgeurtjes in huis.

Het wordt alweer de derde keer dat we geen boodschappen doen op zondag en ik ben ongesteld dus ik zou nu eerlijk gezegd best wel een reep chocolade lusten, maar ik hou me sterk! :) En dan is het dus wel een erg aangename verrassing als er pannenkoeken klaarstaan!! Verder gaan we deze zondag gewoon lekker rustig aan doen. Helemaal geen straf met dit druilerige weer.... Hebben jullie nog plannen voor de zondag?!


PS: ik heb weer een give away op Positief Besparen!! :D

11 opmerkingen:

 1. hier ook een thuisdagje. dochter heeft het nodig om op te kunnen laden.. niets moeten. blij dat het weer kan nu nov/dec achter ons liggen. veel te druk. gister naar verjaardag geweest op 2 u rijden afstand.. dus vandaag heerlijk thuis. zou vanmorgen zwemmen met schoonzusje maar door het lange autorijden gister had ze teveel last van haar nek dus ook vanmorgen thuis. wassen gedraaid, paar dingen opgeruimd, kattenbakken gedaan (man) en aquariumpomp, vaatwasser doet nu zn werk, en meer van die dingen. en ondertussen funda afspeuren :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgende week zijn bij de AH de chocoladerepen in de bonus,misschien wat inslaan? Of kan je ze niet in de voorraadkast laten liggen als je ze in huis hebt?
  Zelf eet ik amper chocolade, maar ik maak wel een lekkere beker chocodrinken...cacao met water en stevia.
  Misschien is een beker choco nu ook wat voor jou?

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vanavond ga ik zeker lekker warme chocomelk maken :D

   Die repen chocolade zijn hier helaas snel op als ik ze in huis heb.... :(

   Verwijderen
 3. Deze voormiddag wat gestreken en gekookt tegen deze middag, afwas gedaan en daarna begonnen met lezen. Nu even op internet maar straks ga ik lezen, lezen en nog eens lezen...... Mijn man is gaan werken en ik zit hier alleen, TV interesseert me niet. liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanmorgen hebben wij weer geoefend voor het NK in Waalwijk waar wij met de muziekvereniging aan deelnemen as zaterdag. Manlief is gaan rennen. Daarna ben ik gaan koken, omdat zoonlief vanavond moest werken. Om twee uur zaten wij aan tafel. Daarna heb ik met manlief een wandeling gemaakt naar zijn vader en hebben de kids geleerd. Vanavond zitten wij gezellig samen op de bank. Manlief tv kijken en ik blogs lezen. Dochterlief is boven. Dus een heerlijk relaxte dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oeh, dat NK komt nu opeens heel dichtbij!! Heel veel succes :D

   Verwijderen
 5. Dat is aangenaam thuis komen in de geur van vers gebakken pannenkoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier het hele weekend al niet veel gedaan. Ik loop met hoofdpijn die er op duidt dat ondanks pilgebruik ik tussendoor weer ongesteld ga worden. En aangezien ik goed voor mezelf wil zorgen doe ik (bijna) niks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervelend, zeg! :( Hopelijk breekt het dan maar snel door, dat je weer van die nare hoofdpijn af bent :(

   Verwijderen
 7. Ik heb lekker wat in huis gerommeld en bij familie gegeten. Even een beetje in een rustigere versnelling, zodat ik ook wat kon uitpuffen van een nogal drukke zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zondag is de dag dat we eindelijk echt kunnen praten, 's-avonds als de kinderen op bed liggen. Soort traditie. We nemen alle tijd voor elkaar. En bepraten te week en alles waar we zin in hebben. Onder genot van een portje. Eén keer naar de kerk geweest. Inspirerende boodschap voor de rest van de week, denk ik ( hoop ik)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...