dinsdag 27 januari 2015

Tobias' eerste #zwerfie

Tobias loopt nu ongeveer een maandje los rond en ik keek er heel erg naar uit om voor het eerst met hem buiten te gaan wandelen. Alleen twijfelde ik nog een beetje wanneer hij eraan toe zou zijn en ik vond het ook best wel spannend. Maar toen hij gisteren zelf zijn schoentjes kwam brengen was het toch wel heel erg duidelijk: hij wilde naar buiten! ;)

We hebben maar een heel kort stukje gelopen. Even de straat door en weer terug. En het was zó leuk! Echt grappig om te zien hoe kleine kuiltjes voor hem opeens een enorme afdaling en bergbeklimming zijn, met die kleine voetjes.

Daarnaast heeft Tobias ook direct zijn eerste zwerfie opgeruimd: een leeg blikje Red Bull raapte hij van de grond en gaf het direct aan mij. :)

Dat Tobias nu zelf kan lopen opent opeens een wereld aan mogelijkheden. Zo ben ik gistermiddag ook zonder de buggy op de fiets gesprongen en zijn we even naar de supermarkt gegaan. Het stukje tussen de fiets en het moment dat we de winkelwagen pakten heeft hij zélf gelopen. Echt ideaal, scheelt zoveel tijd als ik niet hoef te worstelen om die buggy achterop de fiets te krijgen. Zelfs na 20 keer oefenen lukt het me nog steeds niet zonder vloeken *bloos* Fijn dat het nu in elk geval een stuk minder vaak hoeft!

Ik vond het een heerlijke dag <3


PS: ik zal de komende tijd wat langzamer zijn met het goedkeuren van reacties. Ik ga namelijk weer wat minderen met internet ;)

5 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n eerste wandeling! En heeriljk hè als je kind wat meer kan en je leven dus makkelijker wordt?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn zeg! Ik kan me voorstellen dat dit een hoop gedoe scheelt :) Hoewel je 'm straks vast wel weer goed in de gaten moet houden als hij écht de smaak van het lopen (en wegrennen!) te pakken krijgt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit wilde ik inderdaad ook zeggen, nu is het echt genieten en straks, als peuter rent hij alle kanten op (vooral de kant die hij wilt) haha! :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...