donderdag 26 februari 2015

De voorraad raakt op.... Dus: aan de bak!

Een poos geleden schreef ik over mijn nieuwe gewoonte om tijdens Tobias' eerste slaapje te gaan schrijven voor Positief Besparen. Dit is een poosje heel goed gegaan, tot Tobias opeens besloot om zijn ritme om te gooien. Nu is er momenteel geen peil meer op te trekken wanneer hij gaat slapen en dus is mijn goede gewoonte weer helemaal in het water gevallen.

Gelukkig had ik een hele voorraad aan leuke tekstjes opgebouwd, maar inmiddels heb ik er nog maar 2 klaarstaan en dan moet ik weer "aan de bak". Ideeën genoeg, maar het is vaak zo verleidelijk om in plaats van zelf te schrijven ervoor te kiezen om even lekker rond te hangen op een forum of andermans schrijfsels te lezen....

Tijd om daar verandering in te brengen! Het is bijna weer het einde van de maand en dus ook weer het begin van nieuwe maanddoelen, en één van die maanddoelen wordt dus om weer elke dag een half uurtje de tijd te nemen om bezig te zijn met Positief Besparen. :)

Maargoed, voor vandaag had ik nog een stukje klaarstaan over zelf mooie foto's maken. Want na die dure grap met de foto's op het winkelcentrum ben ik hierover gaan lezen en mee aan de slag gegaan :)

3 opmerkingen:

 1. Goed bezig!
  Op welk moment van de dag schrijf je voor deze blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor sander en daantjes mintgroene blog bedoel je?? Dat doe ik gewoon tussendoor, als ik iets te melden heb ;) Heel af en toe als ik denk: wow, ik wil iets melden maar ik heb al 2 blogjes geschreven dus dit wordt een overkill, dan schrijf ik hem en plaats hem pas de volgende dag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi he Hoe kinderen je hele schema weer in de war gooien

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...