donderdag 26 februari 2015

In de ban van het moestuintje ;)

Waar ik ook kom, overal gaan mensen er vanuit dat ik wel helemaal enthousiast bezig zal zijn met het moestuintje van Albert Heijn.....I can't blame them. Met een reputatie als Albert Heijn fangirl ;) en ex-moestuin-meisje zou ik hier toch helemaal warm van moeten lopen. Toch is dit niet het geval. Deels omdat er teveel katten door de tuin heen lopen en ik hier dus niet begin aan een moestuin, maar ook omdat ik altijd een beetje opstandig wordt van dit soort grootschalige marketing-acties.

Ik ben benieuwd: zijn jullie wél in de ban van de Albert Heijn moestuin??

22 opmerkingen:

 1. Nee! Vind het hartstikke leuk allemaal maar veel te veel gedoe. Ik heb er zelfs al twee weggegooid *schaam*.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei oei oei ;) Ja, dat vind ik dus ook zo erg, dat ze producten als marketing meegeven, maar dat er dus mensen zijn die het vervolgens thuis weggooien of in een hoekje laten liggen. Dan denk ik: zonde :(

   Al die verspilling elke keer om de omzet van de AH te verhogen :(

   Verwijderen
  2. Bij de kassa vragen ze altijd of er 1 wilt hebben of niet , dus je kan ook nee zeggen.

   Verwijderen
 2. Nee niet in de ban van.. Ik vind het wel leuk, en heb er toevallig een paar gekregen. Die ga ik zeker neerzetten. Maar niks erbij kopen of er speciaal voor extra kopen om ze te krijgen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe de meeste boodschappen bij de appie en heb er heel wat, en ben gewoon begonnen, mijn radijsjes komen al op;)Vind het wel moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze kunnen ook in een pot! In de vensterbank of op een tafeltje in de tuin. Leuk voor Tobias. Groente groeit in de grond, een prima ontdekking! Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dochter vindt het erg leuk. Heeft ook een jaar een schooltuintje gehad. We zetten ze straks op het balkon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ..ik heb zelf een grote moestuin dus die van A.h geef ik aan het dochtertje van een vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik herken je gevoel en heb er nooit wat mee. Maar deze actie vind ik voor de verandering juist wel leuk :-)
  Al moet uk wel bekennen dat de doosjes nog ingepakt op de plank staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de actie wel grappig maar ik kom (behalve onder bijzondere omstandigheden als ik een flinke voorraad toiletpapier in de aanbieding koop ofzo) nooit aan de vereiste 15,- euro in een koop. Daarnaast staan de producten waar je er eentje bij krijgt dus nooit op mijn lijstje... Dus het zal wel weer niets worden. Maar als ik er van iemand anders uit de rij nu eens eentje aangeboden zou krijgen dan neem ik dat wel aan, in tegenstelling tot anders wanneer ik het aanbod netjes afsla.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een hele leuke actie. We hebben er nu 4 gezaaid. De anderen 15 staan geduldig te wachten tot zoonlief tijd heeft. Hij vindt het leuk om te doen maar hij is minstens een uur er mee bezig. (4 jaar oud)
  Ik ben wel heel benieuwd hoeveel we uiteindelijk kunnen oogsten. Als de plantjes het heel goed doen zal AH het over een tijdje merkrn in de groente omzet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Onze kleine man vindt ze geweldig, ook bij het Kdv doen zijn ze druk aan het zaaien met de peutergroep! Wij komen alleen bij de ah voor extra boodschappen in de loop van de week, omdat hij dichtbij zit, dus we krijgen er ook niet zoveel. Ik vind het wel een leuke actie, vooral kinderen kunnen nog weleens leren waar groenten vandaan komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Albert Heijn moestuin? Geen idee wat dat is: wij slaan de appie altijd over (betaald parkeren, te druk, te duur).

  Ik herken wel de onhandigheid van poezen in combinatie met een moestuin. Wij hebben er drie en het voordeel is, dat ze andere katten uit de tuin jagen (meestal). Het nadeel is, dat ze het soms fijn vinden om op pas opgekomen groenten te gaan liggen (...) of erin graven, of er van eten of...

  Het tuinieren met katten (en een kleuter) valt soms niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook al had ik me voorgenomen geen moestuinplantjes meer te zaaien dit jaar, raad eens wat er nu in mijn vensterbank staat, haha? Het gaat de Appie natuurlijk om de verkoop van die extra dingen (zoals zaaibak enzo) en extra boodschappen die je haalt, maar daar doe ik niet aan. Maar de eerste plantjes zijn al ontkiemd, volgens mij veel te vroeg voor broccoli, en ik weet niet eens waar ik het zometeen moet laten, maar ach......

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja hoor, ook wij zijn er druk mee bezig.
  Zoonlief heeft 4 AH potjes en is hier elke dag druk mee. De radijsjes komen al op en die hebben we vandaag verpoot. Zoonlief vind het prachtig ☺
  Hopelijk ontwikkelt hij zelf zo ook wat moestuinliefde

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vandaag 6 van mijn moeder meegekregen, allemaal kruiden, morgen ga ik maar eens kijken hoe het moet. Lijkt me wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vandaag waren bij de Lid'l kweekkastjes voor in de vensterbank in de aanbieding 4 voor 6,75 euro Zakjes met bloemendzaden 0,19 en zakjes met tuinkruiden 1,49. Hier mee ga ik aan de slag met mijn kleindochter. Ik kom nooit aan die 15 euro die ik bij AH moet uitgeven en ik wil er ook niet extra voor uitgeven. Ben nu veel voordeliger uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ehm... ik heb maandag boodschappen gedaan en die bakjes slingeren nog in mijn tas rond. Dus nee, niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind het echt een geweldige actie! Honderd keer leuker dan die achterlijke voetbalhamsters of lelijke plastic poppetjes. Zeker voor kinderen is het heel leuk denk ik, om zo'n plantje te zien groeien. Van mij mogen ze vaker dit soort acties hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als ik er kom neem ik ze zeker aan. Leuk om dat met zoonlief te gaan doen. Ze staan nu nog in de verpakking, want zoonlief is uit logeren bij zijn oma. Volgende week maar eens kijken hoe en wat. Ik weet alleen niet wat we met de broccoli moeten doen, wellicht ruilen met een collega.
  Dus voor een keer vind ik dat ze wel een leuke actie hebben.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het heel grappig dat nu bij de uitgang kinderen staan te smeken om een 'moestuintje'. Terwijl ze daar normaal gesproken waarschijnlijk niet snel interesse voor zouden hebben. Voor de verandering dus een leuke en zelfs leerzame actie. Heel wat beter dan die mileuvervuilende troep die ze meestal weggeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik onthou me van commentaar... O nee, anders had ik hier niet gereageerd. ;-)
  Ik kom nooit bij Albert Heijn, en toch heb ik al twintig van de potjes in huis. Mysterie! Misschien komt het door dit imago: http://lehti-paul.blogspot.nl/2014/07/beste-sheila-sistalking.html

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...